REKLAMI GEÇ

GENÇLİK SPORDA EMEKLİ PERSONEL KAHVALTIDA BULUŞTU

GENÇLİK SPORDA EMEKLİ PERSONEL KAHVALTIDA BULUŞTU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışıp emekli olan personeller kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdiler.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Mayıs 2014 Cuma, 16:06

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün her yıl gelenekselleşen emekli personel buluşmaları bu yıl da, Atatürk Yüzme Havuzu bahçesinde gerçekleşti. Kahvaltıda emekli personeli bir araya getiren İl Müdürü Ahmet İbanoğlu “Buralar sizlerin eseri. Bizler sizin bıraktığınız yerden eserlerinizi, hizmetlerinizi ileriye taşımak için buradayız. Geçen yıllarda bizimle olup rahmetli olan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Sizlerle birlikte olmanın keyfi çok farklı, Allah sağlık versin uzun yıllar birlikte olalım” dedi.

Uzun yıllar kurumda bir arada çalışıp emekli olduktan sonra da böyle organizasyonlarla hatırlanmaktan mutlu olduklarını söyleyen emekliler; çalışma yıllarından akıllarda kalan hatıraları anlattılar. Gönüllerinin hep arkadaşlarıyla olduğunu söyleyen emekliler, her fırsatta etkinlik ve dayanışmalarının devam etmesini dileyip İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na teşekkür etti. Program Atatürk Yüzme Havuzu önünde toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..