REKLAMI GEÇ

GÜZELPINAR FUTBOL ŞENLİKLERİNİN AĞASI ÖZPEK

GÜZELPINAR FUTBOL ŞENLİKLERİNİN AĞASI ÖZPEK

Denizli’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Güzelpınar 7’den 70’e Halı Saha Turnuvası Şenlikleri’ coşkulu başlayıp coşkulu bir şekilde sona erdi. Şenlikte Denizlispor eski yöneticisi ve işadamı Yasin Özpek, mahalleye katkılarından dolayı ‘Ağa’ seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2019 Salı, 10:26

Güzelpınar mahallesinde yapılan şenliğe AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve mahalle sakinleri katıldı. Şenlikte kıran kırana mücadele eden takımlar arasında Yaylacıkspor şampiyonluğa ulaştı. Güreş müsabakaları düzenlendi. Dereceye girenlere madalya ve ödüllerini protokol mensupları verdi.

Halk Oyunları gösteri yaptı, Denizlili ünlü sanatçı Adnan Koparan ise konser verdi. Adnan Koparan’ın performansı mahalleyi coşturdu. Şenlikte Ağalık unvanını alan Yasin Özpek, festivalin adını bundan sonra ‘Kekik Festivali’ olarak değiştireceklerini söyleyerek, “Bu festivalimizi her yıl düzenliyoruz. Artık adını Kekik Festivali’ne çevireceğiz. Buralar benim doğup büyüdüğüm yer. Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Mahallenin daha da gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Bana bu unvana layık gören herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Programa katılan AK Parti Milletvekili Cahit Özkan ise, mahalleye yeni halı saha sözü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..