REKLAMI GEÇ

HONAZ’DA VEFA GECESİ

HONAZ’DA VEFA GECESİ

Honaz Belediye Başkanı Kepenek, cumhuriyetin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Honazsporlu eski futbolcu ve yöneticiler için vefa gecesi düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 11:35

Honaz’ın amatör liglerde bir döneme damga vuran takımı Honazspor unutulmadı. İlçe Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Cumhuriyet’in 96’ncı Yılı kutlamaları kapsamında kulübün eski yönetici ve futbolcuları için vefa gecesi düzenledi.

İlçede gerçekleştirilen ve mahallelerin çıkardıkları takımların katıldığı Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası’nın açılışında gerçekleşen sürpriz etkinlek, kiraz logolu Honazspor’da yıllardır bir araya gelmeyen spor adamlarını buluşturdu.

Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz’ın da katıldığı etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Vefa gecesinde konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Yıllarca aynı sahada ter döktüğümüz, sahada izlediğimiz ağabeylerimle, kardeşlerimle bu şekilde bir araya gelmek benim için gurur verici. Sporun dili yok, milleti yok. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor. Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümü için yaptığımız bu etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum’’dedi.

Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ise, ‘’ Ekim ayı bizim için çok önemli. Cumhuriyetimizi biz bu ayda kurduk. Sizin gibi değerli, toprak sahalardan bu günlere gelen futbolcularla bir arada olduğum için çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından 1966 yılında kurulan Honazspor’da forma giyen, yöneticilik yapan, antrenörlük yapan katılımcılara plaketleri Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek verdi. Halı sahada bir araya gelen eski oyuncular birbirleriyle sohbet ederek eski günleri yad ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Oğuz KABASAKAL   -  Bağlantı 10 Ekim 2019, 13:29

Güzel ve yerinde bir etkinlik olmuş.Honaz’a ve Honazspora emeği geçen rahmetli olmuş ve yaşayan tüm spor severlere minnettarız.Başkana da ayrıca tşk eder başarılar dilerim.saglıkla ve mutlu kalın.✔