REKLAMI GEÇ

HOROZ MUSTAFA ÖĞRENMETOĞLU İLE GÜLÜYOR

HOROZ MUSTAFA ÖĞRENMETOĞLU İLE GÜLÜYOR

Denizlispor’un şu ana kadar 7 maçını yöneten Öğretmenoğlu’nun düdük çaldığı 4 maçı Horozlar kazandı.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Ocak 2014 Pazartesi, 11:28

SELAMİ AYDIN / Denizlispor’un bu akşamki kritik Balıkesirspor maçını Antalya bölgesi hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu ve aynı bölgeden yardımcıları Baki Yiğit ile Nihat Samuk yönetecek. Ligde son olarak Manisaspor – Ankaraspor maçını yöneten öğretmenoğlu bu akşam kariyerinin 363. maçına çıkacak. Üst klasman hakemi olan Uğretmenoğlu zaman zaman Süperlig maçlarında da görev alıyor. İşte Öğretmenoğlu ve Denizlispor’un kesiştiği maçlardan detaylar.

EV SAHİBİ DAHA ŞANSLI
Kariyerinde orta hakem olarak görev aldığı 122. maça çıkacak olan Mustafa Öğretmenoğlu’nun yönettiği karşılaşmalarda ev sahibi takımların daha çok kazandığı gözleniyor. Bu maçlarda ev sahiplerinin maçı kazanma oranı yüzde 43. Misafir takımların kazanma oranı yüzde 36 ile dikkat çekerken beraberlikler yüzde 20 düzeyinde.

KARTINI KULLANMAKTAN ÇEKİNMİYOR
Otoritesi ile dikkati çeken Öğretmenoğlu kırmızı kart kullanmayı sevmese de sarı kartını kullanmaktan çekinmiyor. Bu sezon görev aldığı 13 maçta toplam 54 sarı 3 kırmızı kart gösteren Öğretmenoğlu özellikle bir Türkiye Kupası ve 7 PTT 1. Lig maçında toplam 52 sarı kart gösterdi.

 

DENİZLİ’NİN 8. MAÇI
Bu güne kadar Denizlispor’un 7 maçını yöneten Mustafa Öğretmenoğlu yeşil siyahlı kulübe uğurlu gelen hakemlerden. Onun yönettiği maçların dördünü kazanan Denizlispor birinde berabere kaldı ve iki maçı da kaybetti. Öğretmenoğlu bu süreçte bir rakibe bir de Denizlispor’a kırmızı kart gösterdi. Denizlispor-Karşıyaka kapışmasını daha önce iki kez yöneten Öğretmenoğlu önderliğinde her iki takım da birer galibiyet aldı.  36 yaşındaki hakem Denizlispor’un Karşıyaka, Tavşanlı, Erciyes, Güngören, Göztepe ve Samsunspor maçlarını yönetti. Görev aldığı son iki Denizlispor maçında ise rakip Karşıyaka’ydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..