REKLAMI GEÇ

İBANOĞLU GENÇLERİ ÜCRETSİZ GENÇLİK KAMPLARINA ÇAĞIRDI

İBANOĞLU GENÇLERİ ÜCRETSİZ GENÇLİK KAMPLARINA ÇAĞIRDI

Bakanlığı yaz aylarında 10 dönem gerçekleştireceği yaz kamplarına 12-22 yaş aralığında isteyen herkes katılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mayıs 2015 Çarşamba, 10:01

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 14 Haziran – 11 Eylül 2015 tarihleri arasında 10 dönem halinde gerçekleştirilecek 2015 yılı ücretsiz Gençlik Kampları için başvurular başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlere yönelik her yıl yaz aylarında yapılan ücretsiz Gençlik Kampları için bu yıl ki başvurular başladı. Denizli Gençlik Merkezinden yapılan açıklamada 12-22 yaş aralığındaki tüm gençlerin başvurabileceği kamplar için başvuruların 24 Mayıs’ta sona ereceği duyuruldu.

Online olarak kampbasvuru.gsb.gov.tr adresinden yapılacak başvurularda, Şehit ve gazi yakını (kardeş ve çocuk),  aile geliri 1000 Türk Lirasının altında olan ve ortaöğretimde okuyup 2014-2015 eğitim öğretim dönemi içerisinde takdir belgesi olan gençlere öncelik verilecek. Bu durumu on-line başvuru esnasında beyan edenler kesin kayıt yaptırmak için gençlik merkezine geldiklerinde bu belgelerin ibrazı zorunlu olacak. 18 yaşından küçük katılımcılar velisinin onayıyla kampa katılabilecek.

İSTER DOĞA, İSTER DENİZ KAMPI
Gençlik kampları arasında yurdun farklı bölgelerinde 9 doğa kampı bulunuyor. Bunlar; Antalya – Duacı Gençlik Kampı, Bolu – Aladağ Gençlik Kampı, Kırşehir Kaman Hirfanlı Gençlik Kampı, Trabzon Düzköy Gençlik Kampı, Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı, Manisa Kırkağaç Şehzadeler Gençlik Kampı, Osmaniye Aslantaş Gençlik Kampı, Samsun Nebiyan Gençlik Kampı ve Van Gevaş Gençlik Kampı olarak sıralanıyor.

Deniz kampları arasında Kuşadası Davutlar Gençlik Kampı, Hatay Arsuz Uluçınar Gençlik Kampı, Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı ve Mersin Silifke kampları yer alıyor. Kamplarda gençlerin başında görev alarak faaliyetleri koordine edecek, yıl boyunca çeşitli eğitimlerden geçen kamp liderleri bulunacak.

KAMPLAR İÇİN HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
Kamplar boyunca katılımcı gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alınmıyor. Ayrıca katılımcı gençlerin tamamına yolculukları ve kamplarda geçirecekleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmetleri de düşünülmüş durumda.

İBANOĞLU “KAMPLAR GENÇLERİMİZİ BEKLİYOR”
Önceki yıllarda Cankurtaran Doğa Kampının da aralarında yer aldığı yaz kamplarının, farklı kültürden gençleri bir araya getirdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Denizlili gençleri kamplara katılmaya davet etti. Gençlik Liderlerinin yaz kampları hakkında okullarda bilgilendirmeler yaptığını söyleyen İbanoğlu; bir hafta süren kamplar boyunca gençlerin yeni arkadaşlıklar edindiğini,  sosyal ve sportif etkinliklerle unutamayacakları bir zaman dilimi geçirdiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..