REKLAMI GEÇ

İki başkan omuz omuza mücadele veriyor

İki başkan omuz omuza mücadele veriyor

Denizli’nin 3. ligdeki iki kulübünün başkanı dayanışma içinde hareket ediyor…

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Temmuz 2014 Salı, 13:37

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşen Uzunoğlu ile Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran’ın dayanışması parmak ısırtıyor. Denizli’nin 3. Lig’deki iki temsilcisinin aralarındaki ilişki tüm kulüplere örnek oluyor.

Birbirilerine sürekli destek olan her iki kulübün transfer ilişkileri de büyük bir olgunluk içinde geçiyor. Her iki takım birbirilerine kolaylık sağlarken son dönemde Uzunoğlu’nun Kızılcabölükspor’a katkıları sarı kırmızılı camiada da büyük takdir topluyor.

Son iki sezonda özellikle saha konusunda büyük sıkıntı yaşayan Kızılcabölükspor’un imdadına Denizli BBSK Başkanı Rüşen Uzunoğlu yetişti.
Geçen yıl Tavas İlçe Stadı’nın kriterlere uygun hale getirilene kadarki süreçte Mekik’e Doğan Seyfi Atlı’nın kapılarını açan Başkan Uzunoğlu, aynı centilmenliği bu sezon da yaptı. Bakımda olan Tavas İlçe Stadı nedeniyle maç oynayacak saha bulamayan Kızılcabölükspor’un imdadına yetişen Rüşen Uzunoğlu Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın kapılarını yine sonuna kadar açtı.

Her iki kulüp maçlarını oynayacakları saha olarak bu stadı gösterirken Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Bu sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan üç oyuncu transfer ettik. Bu transferler konusunda bize büyük destek oldular. Saha konusunda yaşadığımız sıkıntı uykularımızı kaçırıyordu. yine imdadımıza Rüşen Başkan yetişti. Sahasını bizimle paylaştı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..