REKLAMI GEÇ

Kaleci Emir’in intikamı

Kaleci Emir’in intikamı

Kırmızı beyazlıların 3-0 kaybettiği Refahiyespor’da kaleyi ikinci yarıda devralan Emir Korubeyi, sezon başında denenmiş ve beğenilmemişti.

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Kasım 2013 Pazartesi, 09:32

SELAMİ AYDIN / Denizli Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda kendi evinde Erzincan temsilcisi Refahiyespor’a 3-0 kaybetti. Teknik Direktör Ali Yalçın’ın istifası ile boşalan bu görevde ilk maçına çıkan İbrahim Çelik için acı bir tecrübe olan karşılaşma farklı bir yönüyle daha öne çıktı.

Refahiye’nin deneyimli file bekçisi Burak Kapan’ın maçın 51. Dakikasında sakatlanmasının ve oyuna devam edememesinin ardından 4. hakem 99 numaralı formayı işaret etti ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’un yakından tanıdığı Emir Korubeyi oyuna girdi.

Kalede iyi bir performans ortaya koyan genç emir Denizlispor ataklarının savuşturulmasında etkili kurtarışlar yaptı. Kalesinde güven veren genç file bekçisi sürekli arkadaşları ile konuşarak oyunun içinde olduğunu gösterdi. Kırmızı beyazlı takımın kullandığı serbest vuruşlarda barajı kalabalık tutmayan genç file bekçisi kendisine olan güvenini ortaya koydu. Ev sahibi takımın çok da etkili olamadığı yan toplarda da Denizli forvetine geçit vermedi.

SEZON BAŞINDA BEĞENİLMEDİ

Emir’in Denizli Büyükşehir Belediyespor’la ilk karşılaşışı bu maç değildi. Sezon başında denenenler arasında yer alan genç file bekçisi, kırmızı beyazlı teknik ekip tarafından yeterli görülmemişti. Takıla birkaç idmana çıkan Emir daha sonra ayrılmıştı. Bu sezon ilk kez bir lig maçında görev alan Emir Korubeyi’nin ilk profesyonellik deneyimi de yine Denizli Büyükşehir Belediyespor’da olmuştu. Amatörlükten profesyonelliğe ilk geçişini kırmızı beyazlı renkler altında 2009 yılında yaşayan Emir o sezon üç maçta görev almıştı. Daha sonra Büyükşehir ile yollarını ayıran genç file bekçisi Fethiyespor, Trabzon Akçaabatspor, Fatih Karagümrük ve Maltepe formaları giydi. Refahiye ile bu sezon başında anlaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..