REKLAMI GEÇ

Kızlar Türkiye finallerine katılıyor

Kızlar Türkiye finallerine katılıyor

Hacı Ahmet Paralı Ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu, Yıldız Kızlar Futbol Takımı ikinci kez Türkiye finallerine gidiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2014 Pazartesi, 16:00

Geçtiğimiz dönemde Denizli İl Birinciliği’ni elde ettikten sonra önce Isparta’da Bölge Şampiyonu ardından Kütahya’da Türkiye şampiyonu olan Hacı Ahmet Paralı Kız Futbol Takımı bu yıl da ilk sekiz takım arasına girmeyi başardı. Kızlar, 26-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye finallerinde boy gösterecek.

Denizli’de 3 yıl boyunca derece yapan ve ikinci kez Türkiye Final Maçlarına katılan takımın koçu olan Merkezefendi Hacı Ahmet Paralı Ortaokul Beden Eğitim Öğretmeni Ahmet Özeren, “Başarımızı takım çalışması, birliktelik, disiplinli yapılan antrenmanlar ile velilerin desteğine bağlıyorum. Okulumuzun idarecileri, rehber öğretmen ve veliler ile birlikte gittikleri grup maçlarından sonra Denizli’ye derece ile dönmek istiyoruz” dedi.

Merkezefendi Hacı Ahmet Paralı Ortaokul Müdürü Ragıp Çelik ise; “Öncelikle geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Finallerine katılan yıldız Kızlar Futbol takımının başarısının tesadüf olmadığını söylemek istiyorum. Bu başarıdan dolayı herkese teşekkür ederim. Başarı disiplinli antrenman ve birlikte takım havası oluşturmaktan kaynaklanıyor. Okulumuzun ve ilimizin adını önce Isparta bölge maçlarında ve Kütahya Yarı Final Maçlarında başarı ile temsil ettik. Şimdi de Samsun’daki Türkiye Finalmaçlarında başarı hedefleyen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile gurur duyuyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..