REKLAMI GEÇ

MAKİNACILAR VE ZİRAATÇILAR FİNAL MAÇINDA KAPIŞIYOR

MAKİNACILAR VE ZİRAATÇILAR FİNAL MAÇINDA KAPIŞIYOR

İnşaat Mühendisi Nilgün Zeytinci adına düzenlenen turnuvanın finalinde Makina Mühendisleri Odası ile Ziraat Mühendisleri kapışacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Haziran 2014 Pazar, 13:20

Meslek odaları arasında geleneksel hale gelen halı saha turnuvasında finale ismini yazdıran takımlar belli oldu. Bu yıl kısa süre önce hayatını kaybeden inşaat mühendisi Nilgün Zeytinci Sözer adına düzenlenen turnuva, soma’da yaşanan maden felaketi nedeniyle sekteye uğramıştı. 29 Mayıs’ta final maçının oynanması planlanan turnuvaya kısa bir ara verilmiş ardından karşılaşmalar kaldığı yerden devam etmişti.

25. kez düzenlenen turnuvada maçlar Berkay Halı Saha tesislerinde oynandı. Tüm meslek odalarının katıldığı turnuvada sıralamayı belirleyecek son iki karşılaşma Pazartesi akşamı oynanacak.

İlk olarak üçüncülük maçı için İnşaat Mühendisleri Odası ile Elektrik Mühendisleri Odası takımları karşılaşacak. Final maçı ise bu maçın ardandan oynanacak ve Makina Mühendisleri ile Ziraat Mühendisleri’nin kapışmasına sahne olacak. Final maçının ardından ödül töreni ve kokteyl gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..