REKLAMI GEÇ

MEKİK VE BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLARINDAN DENİZLİSPOR’A DESTEK

MEKİK VE BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLARINDAN DENİZLİSPOR’A DESTEK

Şanlıurfaspor maçında Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu ve Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran da hazır bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Aralık 2014 Salı, 15:13

PTT 1. Lig’de Denizlispor’un Şanlıurfaspor’u 1-0 yendiği karşılaşmayı Denizlispor eski başkanlarından Mustafa Baysal, Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu ve Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran da takip etti ve yeşil siyahlı yönetime destek oldu.

Denizli BBSK ve Kızılcabölükspor’un Pazar günü oynadıkları karşılaşmalarda galibiyet elde etmesi yeşil siyahlılara da uğurlu geldi. Basketbolda Cumartesi günü Sinpaş Denizli Basket’in de kazandığı haftada kentteki dört takım ilk kez aynı hafta maçlarını kazanmış oldu.
Yeşil siyahlılara destek olan her iki kulüp başkanının da ayağı uğurlu gelirken yeşil siyahlılar da üç hafta sonra maç kazanmanın keyfini yaşadı.
ZOR SAHADA SEVİNDİREN GALİBİYET
Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu Denizlispor’u tebrik ederken büyükşehir Belediyespor’un Çine Madran maçını da değerlendirdi. Sentetik çimde oynanan karşılaşmanın ilk bölümde kendilerini zorladığını belirten Uzunoğlu, “Zemin çok kötüydü. Alışık olduğumuz sentetik çimlerden çok daha kalitesizdi. Her iki takım için sakatlanma riski taşıyordu. Bu nedenle her iki takımın oyuncuları da temkinli oynadı. İlk yarıda saha faktörü nedeniyle etkili olamadık, geriye düştük. Fakat ikinci yarıda bizden beklenen oyunu sergiledik ve galip geldik. Tüm teknik ekip ve futbolcuları kutluyorum. Üç puan almak güzel. Bu hafta da kendi evimizde kazanıp devreyi üç puanla bitirmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..