REKLAMI GEÇ

MİLLİ OKÇU BURSALI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEK

MİLLİ OKÇU BURSALI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEK

8 Mart dünya Kadınlar gününde çifte mutluluk yaşan Denizlili Milli Okçu Sevinç Bursalı Denizli Okçuluk Spor Kulübünü hizmete açtı.

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Mart 2014 Salı, 14:26

Açılış törenine Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, şube müdürleri, Yeşilköy Spor Kulüp Başkanlarından Özkan Arslan, Ekrem Civan,  Çevre Avcılık Atıcılık Spor Kulüp Başkanı Ekrem Emiroğlu çok sayıda davetli ve sporcu katıldı. Okçuluk sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için kulüp çalışmalarına başladıklarını belirten Milli Okçumuz Sevinç Bursalı “Denizli’de okçuluk sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için bizler çalışmalara başladık. Denizlililerin çocuklarını spora yönlendirmesini istiyoruz. Yeni milli sporcularımızın sayısı her geçen gün artsın. Bizler onları geleceğe hazırlamaya hazırız” dedi

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu okçuluğun ata sporu olduğuna dikkat çekerek ailelere çocuklarının küçük yaştan spora göndermesini istedi. İbanoğlu Milli Okçu Sevinç Bursalı’ya başarılar dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..