REKLAMI GEÇ

Nikahlarına Galatasaray formasıyla geldiler

Nikahlarına Galatasaray formasıyla geldiler

Denizlili fanatik Galatasaraylı Selin Seven ve Hasan Ali Çoban çifti nikah törenlerine Galatasaray forması ile geldi. Davetliler de sarı kırmızılı forma ile çifte eşlik etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Ekim 2013 Perşembe, 12:42

SELAMİ AYDIN

Denizli’de fanatik Galatasaray taraftarı olan Selin Seven ve Hasan Ali Çoban ikilisi birlikteliklerini evlilikle süsledi. Genç çift İncilipınar Nikah Sarayı’ndaki evlilik törenlerine Galatasaray’ın klasik parçalı forması ile geldi. Çiftin yakınları ve arkadaşları da Galatasaray formaları giyerek destek oldu.

Galatasaray’ı ‘farklı bir tutku, farklı bir aşk’ olarak tanımlayan Selin ve Hasan Ali çifti nikah törenlerine katılan Fenerbahçeli arkadaşlarının da hatırları için sarı kırmızılı formayı giydiklerini söyledi. Çiftin nikah şahitliğini yapan Esma Kuşçu ve Mehmet Sever’in ise Fenerbahçe taraftarı oldukları öğrenildi.

Nikaha katılan hemen tüm misafirler 10 numaralı formayı giyerken damat gelin Selin Seven “Biz de eşimle 10 numaralı formayı giydik. Çünkü onuncu ayın onuncu gününde nikahlandık” dedi. Damat Hasan Ali Çoban ise koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyerek; “Galatasaray eşim ve benim için farklı anlamlar taşıyor. Evliliğimiz ise aşkımızın sarı kırmızı hali oldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

irfan   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 11:36

formalar lisanslıysa 160. tl ye halletmişler işi ama FENERBAHCELİ arkadaşlardan yoksun bir gurup allah mutlu etsin….

akıl fikir   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 21:08

Tebrikler arkadaşlar, galatasaray size harika bir hayat sunacak, hayatınızın geri kalan kısmına galatasaray sponsor olacak, iki kelimeyi bir araya getiremeyen 19 yaşındaki futbolcu trilyonları götürürken siz karı koca çekirdek çitleyip maç izlersiniz artık. Allah akıl fikir versin.

SELİM SARGIN   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 15:22

bu mutlu çiftdi tanımak isteriz denizli ultrAslan Ailesi bize yardımcı olursanız seviniriz efendim