REKLAMI GEÇ

ÖZPEK YÖNETİMİ KUTLADI, BÜTÜNLÜĞÜN SÜRMESİNİ İSTEDİ

ÖZPEK YÖNETİMİ KUTLADI, BÜTÜNLÜĞÜN SÜRMESİNİ İSTEDİ

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Denizlispor eski başkan yardımcısı Özpek şampiyonluk için yönetimi kutladı, “Denizlispor’a hiç olmadığı kadar sahip çıkıldı. Bu birlikteliğin karşılığını almak güzel” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2019 Çarşamba, 11:29

Sıkıntılı geçen yılların ardından bu sezon Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluğa yürüyen Denizlispor’da şampiyonluk parolasını ilk kez dillendiren isimlerden biri de eski başkan yardımcısı Yasin Özpek olmuştu.

Sezon içinde yönetimden ayrılan genç işadamı görevde olduğu süre boyunca yeşil siyahlı kulübe kaynak temini için çalışmalar başlattı, kampanyalar organize etti.
Denizlispor’un başlattığı “Şampiyonlukta Benim de Katkım Var” kampanyası kentte geniş yankı bulurken tabana yayılan kampanya sayesinde Denizli’deki işadamlarının yanı sıra esnafların da kulübe katkı koyması sağlandı. Yeşil siyahlıların çakmak projesini de yürüten Özpek kapı kapı dolaşarak bayrak sattı, Horozun kasasına katkı koymaya çalıştı.

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Özpek, herkesin Denizlispor için elinden geldiğince katkı koyduğunu belirterek, “Denizlispor’un şampiyonluğuna tüm şehir omuz verdi, destek oldu. Mali olarak çok da iyi durumda olmayan kulübü bu sezon şampiyonluğa götüren yol fedakarlıklarla dolu. Başkan ve yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcular büyük emek sarf etti. Özellikle futbolcularımız her biri ayrı ayrı teşekkürü hak ediyorlar. Futbolcu kardeşlerimiz büyük fedakarlıklar yaptılar. Çok zor süreçlerden geçmelerine rağmen üstesinden geldiler. Onlar sahada kazandıkça birlik ve beraberliğin artmasına da katkı koydular.

Taraftarımız, işadamlarımız, esnafımız, bürokratlarımız en önemlisi seçilmiş siyasetçilerimiz hep birlikte kenetlendiler ve bu başarının birer parçası oldular. Denizli hep birlikte hareket edince başaramayacağı şey yok bunu gördük. Emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Eski yeni kulübe hizmet etmiş tüm yöneticileri tebrik ediyorum. Denizlispor’un süper ligde kalıcı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..