REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLUK ATEŞİ HOLLYWOOD’DA

ŞAMPİYONLUK ATEŞİ HOLLYWOOD’DA

Denizlili işadamı Mehmet Hikmet Çelikkol kızı ile birlikte gerçekleştirdiği Amerika seyahatinde Denizlispor sevgisini ve şampiyonluk inancını beraberinde götürdü. Çelikkollar ile birlikte tezahürat yapan Amerikalılar da Horoz’a binlerce kilometre öteden destek verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Şubat 2019 Çarşamba, 12:12

Denizli’de doğal taş sektörünün önemli üreticilerinden Mehmet Hikmet Çelikkol sık sık yurt dışı ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Denizlispor’da iki dönem başkan yardımcılığı görevi yürüten işadamı seyahatlerinde Denizlispor sevgisini de beraberinde taşıyor. Gittiği ülkelerde Denizlispor forması ile geziyor, atkısını yanından ayırmıyor.

Mehmet Hikmet Çelikkol son seyahatini kızı Tansu ile birlikte ABD’ye gerçekleştirdi. Baba kız Denizlispor’un şampiyonluk ateşini binlerce kilometre öteye böyle taşıdı.

Denizlispor’un bu yıl hazırlattığı ve üzerinde ‘O sene bu sene’ yazan kaşkolları yanından ayırmayan baba ve kız ABD’de ünlü Hollywood Bulvarı’nda da boy gösterdi.

İşadamı Çelikkol üzerindeki çıbuklu Denizlispor forması ile ünlü simaların yıldızlarının yer aldığı Şöhret Yolu’nda boy gösterdi ve Denizlispor tezahüratları ile yeşil siyahlı camiaya destek verdi.

Sinema endüstrisinin ünlülerinin isimlerinin yazılı olduğu meşhur yıldızlarla birlikte sık sık fotoğraf çektirdi, poz verdi.

Baba kız, Şöhret Yolu’nda yerde olmayan tek yıldız olan Muhammet Ali’nin bulunduğu alanı da boş geçmedi.

Yıldız sahibi tek sporcu olarak öne çıkan Muhammet Ali canlı performans sanatçısı olarak değerlendirilmişti. İsmi Dolby Tiyatrosu’nun duvarında yer alan Muhammet Ali, kendisine saygı duymayan insanların isminin üzerine basmasını istememişti.

Çelikkollar sosyal medyada paylaştıkları videoda işte bu yıldızın önünde görünüyorlar. Videoda işadamı Çelikkol, Muhammet Ali’yi anlatıyor ve yanıda Denizlispor kaşkolunu açıyor. Baba kız daha sonra bu eşsiz yıldız önünde Denizlispor forma ve kaşkolu ile poz veriyor.

Mehmet Hikmet Çelikkol’un  paylaştığı pek çok videoda Amerikalılara Denizlispor tezahüratları yaptırdığı görülüyor. Kızı Tansu Çelikkol ise Japonya, Amerika, Rusya, Sudiar Arabistan, Kore, Fransa ve Paraguay vatandaşı arkadaşları ile birlikte “O sene bu sene” diyerek yeşil siyahlı takıma mesaj vermeyi ihmal etmedi.

İşadamı Çelikkol gittiği mekanlarda genç Amerikalı kızlara ‘O sene bu sene’ ve’Şampiyon Denizlispor’ tezahüratları yaptırdı.

denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan işadamı Mehmet Hikmet Çelikkol, “Bu sezon çok iyi bir performans gösteriyoruz. Tüm şehir olarak şampiyonluğa inancımız tam. Sezon sonunda Denizlispor tekrar layık olduğu süperligde olacaktır. Bizler de gittiğimiz her yerde Denizlispor bayrağını  taşıyor ve dalgalandırıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..