REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU GÜNEY AMERİKA’DA

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU GÜNEY AMERİKA’DA

Denizlili gezgin Mehmet Han, Denizlispor armasını bu kez Güney Amerika ülkeleri Kolombiya ve Akvator’a taşıdı. Binlerce kilometre öteden Denizli’ye selam gönderen Han, yerel halkla Denizlispor pozu verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Nisan 2019 Salı, 10:07

Denizlispor forması ile dünyayı dolaşan gezgin Mehmet Han’ın bugünlerde durağı Güney Amerika ülkeleri Evator ve Kolombiya oldu. Denizlispor’un renklerini dünyanın dört bir yanına taşıyan ve yeşil siyahlıların şampiyonluk serüvenine gittiği uzak diyarlardan destek veren Han Kolombiya’da sokak sanatçılarına Tavas Zeybeği çaldırdı.

Gittiği yerlerde gezilerini ve Denizlispor sevgisini ölümsüzleştiren Mehmet Han sosyal medyada ve kendi adına kayıtlı internet sitesinde Denizlispor sevdasını yansıtmayı sürdürüyor.

Kolombiya’nın ardından Ekvator’a geçen burada da Denizlispor sevdasını yanında götüren Han, Guamote adlı bir köyde Kızıldereli bir anne ve kızıyla birlikte Denizlispor pozi verdi.  11 bin 575 kilometre öteden Denizli’ye selam gönderen Han yeşil siyahlıların şampiyonluk turunu başka boyuta taşıdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..