REKLAMI GEÇ

Şiir sayesinde maç kazandılar

Şiir sayesinde maç kazandılar

Denizli’de maç kazanan deplasman takımlarının ortak bir özelliği var…

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Nisan 2014 Salı, 13:01

Futbolda üç basketbolda da bir profesyonel takımın bulunduğu Denizli’de misafir takımlar zor deplasmandan puan çıkarmanın yolunu buldu. Denizli’ye gelen rakip takımlar içinde Acıpayam yolu üzerindeki Şiir Otel’de konaklayan takımların tamamı maçlardan ya beraberlik ya da galibiyet elde etti. Denizli takımları içinde en şanssız olanı ise Kızılcabölükspor olarak kayda geçti.
Sezon öncesinde Denizli’de Kızılcabölükspor ile iki hazırlık maçı yapan Arsinspor, konakladığı Şiir Otel’in büyüsü ile iki maçtan da beraberlik çıkarmayı başardı. 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Trabzon Akçaabat, Silivrispor, Bergama Belediyespor ve Tekirova Belediyespor takımları Kızılcabölükspor’u deplasmanda yenerken, bu takımların da ortak noktası Şiir Otel’de kalışlarıydı. İlginç tesadüf bununla da bitmedi. Derince Belediyespor da aynı otelde konaklayıp 0-0 eşitlikle puan çıkaran takımlardan biri oldu.

Denizli’nin basketboldaki temsilcisi Aydem PAÜ Basket’in TB2L7deki rakiplerinden Ankara DSİ’de aynı otelde kalıp maç kazanan takımlar kervanına katıldı. Bu sezon Şiir Otel’i tercih edip maç kaybeden takım olmadı.
ŞİİRLİ TERAPİ
Bir konsept otel olan Şiir Otel, hem Türk edebiyatının hem de dünya edebiyatının birbirinden değerli şairlerini tek bir mekanda toplamayı başaran bir mekan. Müşterilerini şiirin büyüsü ile etkileyen otelin odaları da şiirler ve şiir kitapları ile dolu. Konaklamaya gelen misafirlerin hiç sıkılmayacağı bir atmosfere sahip olan mekanın dingin atmosferinin, sporculara da olumlu yansıdığı düşünülüyor.

“BİZ DE FARK ETTİK”
Şiir Otel Genel Müdürü Tayfun Dindar da ağırladıkları takımların maçlarda kazandığını kısa süre önce tespit etmiş. Dindar, “Durumu tesadüfen tespit ettik. Gelen takımların lobiden başlayarak insanlar ahuzur verici, sakin bir ortamdan güç aldıklarını düşünüyoruz. Burada konaklayan sporcuların şiir okuyarak motivasyonlarını artırdıklarını öğrendik. Artık gelen takımlara en az bir puanın bizden olduğunu söyleyerek espri yapmaya başladık. İyi hizmetin, huzurlu ortamın bu sonuçların alınmasında etken olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..