REKLAMI GEÇ

Tansu Hoca yine Katar’da

Tansu Hoca yine Katar’da

Denizli’nin akademisyen teknik adamlarından Tansu Yaan ikinci kez bir Katar kulübünün teknik kadrosunda. Deneyimli teknik adam Bülent Uygun’un ekibinde yer alan Yaan’ın yeni takımı Asya Şampiyonlar Ligi’ni kovalayan Al Rayyan oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2018 Salı, 11:51

Türkiye liglerinde renkli kişiliği, disiplini ve işine olan bağlılığı ile öne çıkan teknik adamlardan biri olarak anılan TÜFAD Denizli Şubesi üyesi Tansu Yaan ikinci kez Katar’a transfer oldu.
Türkiye’nin önde gelen teknik adamlarından Bülent Uygun’un yardımcılarından biri olan Yaan, kariyerindeki ikinci Katar macerasına başladı.

Geçen sezon Uygun yönetimindeki Al Gharafa kulübünde görev alan Tansu Yaan kısa süre önce Katar Yıldılar Ligi ekiplerinden Al Rayvan’da görev aldı. Teknik Direktör Bülent Uygun ile birlikte Katar Yıldızlar Ligi’ndeki dördüncü sırada bulunan Al Rayyan’ın şampiyonluğun yanı sıra Asya Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşması için çaba sarfedecek akademisyen Tansu Yaan, ilk sınavını ise eski takımına karşı verecek.

Denizli’deki meslektaşlarına örnek olmaya devam eden Yaan, denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Bülent Uygun hocamız ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte burada başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.
Deneyimli teknik adam Türkiye’de Denizlispor’un yanı sıra Eskişehirspor, Kasımpaşa ve Samsunspor gibi kulüplerde de görev almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..