REKLAMI GEÇ

TAŞDEMİR VE DOLUTAŞ ÜMRANİYE’DE, YOLUNUZ AÇIK OLSUN

TAŞDEMİR VE DOLUTAŞ ÜMRANİYE’DE, YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Denizli ile yolları kesişen iki teknik adam artık Ümraniyespor’un başarısı için ter dökecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Mayıs 2018 Pazar, 16:52

Ankaragücü’nü şampiyon yapan Altay’ın da bu yılki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan teknik ekip artık Ümraniyespor’un başarısı için savaşacak.

Bu sezon play-off yarı finalinde elenerek süperlig umutlarını yeni sezona bırakan İstanbul temsilcisi, teknik direktörlük görevini İsmet Taşdemir’e verdi. Taşdemir’in teknik ekibinde Denizlili deneyimli antrenör Hakan Dolutaş da yer alıyor.

Denizlispor’da futbolcu olarak hizmet vermiş iki değerli teknik adamın ismi sezon başında yeşil siyahlı kulüple de anılmıştı. Denizlisporlu  kurmayların takımı teslim etmek istediği Taşdemir ve ekibi ile istenilen birliktelik sağlanamamıştı.

İlerleyen süreçte de adı sık sık Denizlispor ile anılan bu değerli teknik ekip Ümraniyespor yönetiminin ilk tercih ettiği isimler oldu. Taşdemir ve ekibi İstanbul temsilcisinde 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımlarında oluşturduğu kolej havası ile dikkat çeken, bulunduğu liglerde zevkli futbolu ile öne çıkan, öğrencileri ile kopmaz bağlar kurarak takım havası oluşturma konusunda adeta bir uzman olan Taşdemir ve teknik ekibi her zaman başarı kovalayan karakterleri ile Ümraniyespor’u yine ligin yarışçı takımlarından biri yapacak gibi görünüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..