REKLAMI GEÇ

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALPEREN’DEN İBANOĞLU’NA ZİYARET

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALPEREN’DEN İBANOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye şampiyonu Alperen hedeflerini anlattı..

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Ocak 2014 Cuma, 13:16

Atletizm Türkiye Şampiyonası yüksek atlamada adını zirveye yazdıran Alperen Acet, duygularını ve hedeflerini İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile paylaştı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 18-19 Ocak 2014 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda “Turkcell Yıldızlar Türkiye Salon Şampiyonası” gerçekleşti.  505 sporcunun yarıştığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na Denizli Atletizm takımı 7 sporcu ile katıldı. Uzun atlama, 3 adım atlama, sprint 60 m., yüksek atlama ve 1500 m. dallarında yarışan sporcularımız derecelerini geliştirirken yüksek atlama sporcumuz Alperen Acet; Yıldız Erkekler Yüksek Atlama Türkiye Şampiyonu oldu. Antrenörü Cavit Ceylan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret eden başarılı sporcu duygularını ve hedeflerini anlattı.

ALPEREN ACET KİMDİR
1998 Nazilli doğumlu 1.87 boyunda ki sporcu Denizli Lisesi 2. Sınıf öğrencisi. Atletizmle 4 yıl önce antrenörü Cavit Ceylan sayesinde tanışan genç atletin en büyük destekçisi annesi Arzu Hanım.
Antrenmanlarını düzenli olarak haftanın altı günü PAÜ ve Spor Toto tesislerinde sürdüren başarılı atlet Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü lisanslı sporcusu. 2013 yılında yüksek atlamada 1.97 m. olan en iyi derecesini Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 2.07 m.ye yükseltti. 2.11 m. olan Türkiye rekorunu son atlamasında kırmak için piste gelen genç atlet, 2.12 m. denedi ve bu atlayışında başarılı olamadı.
İl Müdürü İbanoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür eden genç sporcu; 01-02 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında yeni bir rekora imza atmak istiyor.

İBANOĞLU: “ALPEREN RİO OLİMPİYATLARI İÇİN SÖZ VERDİ”
Denizli’de ki modern spor tesislerinin başarıya giden yolda önemli bir unsur olduğunu söyleyen İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; sporcularımızın yarışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. “Alperen’in başarısını bekliyorduk, sistemli ve disiplinli çalışmaları karşılık bulmaya başladı. Atletizm içinde yer alan teknik branşlar bilhassa yüksek atlama zor bir spor dalı. Kendisi genç yaşında büyük hedefler kovalayan bir sporcumuz. Mayıs ayında Bakü’de olimpiyat baraj seçmelerine katılacak. 2016 Rio Olimpiyatları için bize söz verdi, bizim de Alperen’in başarılarının devam edeceğine inancımız tam. Gençlik ve Spor Ailesi olarak Alperen’e ve tüm başarılı sporcularımıza her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..