REKLAMI GEÇ

UEFA ZAFERİNİ BÖYLE KUTLADILAR

UEFA ZAFERİNİ BÖYLE KUTLADILAR

Bir söyleşi için Denizli’ye gelen Rıza Çalımbay, çok özel bir yemekte ağırlandı. Denizlispor’un eski kurmayları UEFA zaferlerini sahnede böyle kutladı. Eski Başkan Mustafa Baysal’ın neşesi geceye renk kattı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 7 Kasım 2017 Salı, 09:48

Denizlispor’un Avrupa kupalarında tarih yazdığı 2002-2003 sezonu dün gece çok özel bir yemekle yeniden hatırlandı. ODTÜ Koleji’nin daveti üzerine bir söyleşiye katılmak üzere Denizli’ye gelen dönemin Denizlispor teknik direktörü Rıza Çalımbay panelin ardından çok özel bir yemekte ağırlandı.

KİMLER KATILDI?
Dönemin Denizlispor yöneticilerinden turizmci Halit Polat, Çalımbay onuruna Polat Otel’de bir yemek verdi. Yemeğe dönemin Başkanı Mustafa Baysal ile kurmayları katıldı. Necdet Yılmaz, Sedat Semerci, Cengiz Subaşı gibi yöneticilerin yer aldığı yemekte dönemin Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören ile Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’da yer aldı. Şimdilerde Trabzonspor Teknik Direktörü olan o dönemde Denizlispor’u çalıştıran Rıza Çalımbay’a yardımcısı Bülent Albayrak, eski takım arkadaşı Konyaspor kaleci antrenörü Zafer Öğer, Denizlispor Doktoru Ahmet Edremit, futbolcular Denizlispor kaptanları Levent Kartop ve Bülent Ertuğrul eşlik etti. Yemekte yeşil siyahlı takımın UEFA Kupası’ndaki başarıları hatırlandı.

BAYSAL: O GÜNLERİ UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL
Denizlispor eski Başkanı Mustafa Baysal yemekte yaptığı konuşmada yeşil siyahlı kulüp tarihinin çok önemli bir parçası olan UEFA başarısını asla unutmayacaklarını söyleyerek, “Tarif edilmez duygular yaşadık. Çok önemli takımları kupanın dışına ittik. Bize ogünleri yaşatan tüm futbolculara, teknik ekibe bir kez daha teşekkür ediyorum. O günleri unutmak mümkün değil. Hocamız Rıza Çalımbay, Denizlispor tarihinde çok önemli bir yere ve başarıya sahip. Biz o dönemde ‘Ben yok biz varız’ ilkesini şiar edinmiştik. Bu gün de yönetime tavsiyem budur. Dışarıdan gözlemliyoruz. Yönetim iyi çalışmalar yapıyor. Denizlispor büyük bir camia. Hepimiz arkalarındayız. Denizlispor için tüm şehir kenetlenmelidir. Takımımızı yeniden süperligde görmek istiyoruz” dedi.

YILMAZ: HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Dönemin mali asbaşkanı Necdet Yılmaz ise yemeğin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Yılmaz, Çalımbay’ın gündüz katıldığı söyleşiyi hatırlatarak, “Hocamız buralara kadar gelip çocuklara Denizlispor’un o dönemde yaşadıklarını anlattı. ODTÜ’nün yöneticilerine böyle bir organizasyonu yaptıkları için teşekkür ediyorum. O dönemde hep birlikte yaşadık. Çok özel zamanlardı. Denizlispor ününü ülke sınırlarının ötesine taşımış, marka değerini kat kat artırmıştı. Denizlispor camiası bu tür başarıları tekrarlayacak güçtedir. İnanıyorum ki Denizlispor önümüzdeki dönemde hak etiği yerde olacaktır” diye konuştu.

AYGÖREN: HOCAMIZI ASLA UNUTMADIK
Dönemin Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören ise Rıza Çalımbay’a övgüler yağdırarak, “Hocamızı asla unutmadık. Kendisi mütevazi kişiliği ile tüm Denizli tarafından çok sevildi. Bizler kendisini çok sevdik, onun da Denizli’yi sevdiğini biliyoruz. O dönemki başarıları, heyecanı unutmak mümkün değil. Biz de her zaman kulübümüzün yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

ATİLLA: BÖYLE BAŞARILARLA ANILMAK İSTİYORUZ
Davetliler arasında yer alan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla da kısa bir konuşma yaptı. Denizlispor’un önünün açmak için çalıştıklarını anlatan Atilla, “44 milyon lira dolaylarında bir borcu 16 milyon lira seviyesine gerilettik. Amacımız 12 milyon liraya düşürmek. Kulüp gelirleri de bu seviyede oluyor. Sürdürülebilir, kimseye ihtiyaç duymayan bir Denizlispor olsun istiyoruz. Geçmişte yaşanılan bu önemli başarıları tekrarlamayı bizler de çok arzuluyoruz. Bunu tüm Denizli’nin desteği ile yapabileceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

KAPTAN LEVENT ORGANİZASYON GENİŞLETİLMELİ
Denizlispor kaptanlarından Levent Kartop ise yapılan organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “O dönemde Denizlispor’da görev alan pek çok arkadaşımla telefonla görüştüm. Onlar da gelmeyi çok istediler ama maalesef katılamadılar. Bu tür organizasyonların tekrarlanmasını ve daha geniş katılımla yapılmasını diliyorum. Bizler çok mutlu olduk” dedi.

POLAT: HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR
Yemeğin ev sahibi Halit Polat tüm misafirlerine katılımları için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Denizlispor tüm Denizli halkının ortak değeri. Bu değeri daha yukarılara taşımak hepimizin görevi. Herkes elini taşın altına koymak zorundadır. Denizlispor’un bu gün içinde bulunduğu durumu kabul etmiyorum. Sizler de etmemelisiniz. Denizlispor’un yeri süperligtir. Denizlispor’u yeniden eski günlerine kavuşturmak için ne gerekiyorsa hep birlikte yapılmalıdır. Denizlispor, Denizli şehrinin bir numaralı gündemi olmalıdır” dedi.

ÇALIMBAY : DENİZLİSPOR İÇİN HER ZAMAN HAZIRIM
Yemekte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rıza Çalımbay ise; “Burada çok özel günlerimiz oldu. Denizli’yi çok sevdik, Denizli halkı da bizleri sevdi. Burada inanılmaz güzel bir başkan ve yönetim kurulu ile çalıştık. Tam bir aile ortamına sahiptik. UEFA Kupası’nda elde ettiğimiz başarılar olağanüstü başarılardı” dedi.

Denizlispor’un TFF 1. Lig’de olmasından duyduğu rahatsızlığı da anlatan Çalımbay, “Denizlispor’un yeri burası değil. Bir an önce süper lige geri dönmeli. Denizlispor düşerse bir şehir düşer, çıkarsa bir şehir çıkar. Bu şehrin yeniden süperlige çıkmaya ihtiyacı var” diye konuştu. Gazetecilerin yeniden Denizlispor’da çalşır mısınız yönündeki sorusuna ise; “Denizli benim evim gibi. Elbette Denizlispor’un bize ihtiyacı olursa gelir görev alırız” şeklinde yanıt verdi.

FASIL HEYETİ ÇALDI, BAŞKANLAR OYNADI
Gecenin ilerleyen bölümünde ise konukları fasıl sürprizi bekliyordu. Gasıl heyetinin çaldığı melodilere dayanamayan Başkan Baysal piste çıkarak oynamaya başladı. Daha sonra Başkan Baysal’a, Necdet Yılmaz, Taner Atilla, Ali Aygören de eşlik etti. Levent Kartop ve Bülent Ertuğrul da başkan Baysal’ı pistte yalnız bırakmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..