REKLAMI GEÇ

Ümran’a milli davet

Ümran’a milli davet

Hanbat bayan takımının 12 yaşındaki yıldızı milli takım kampına davet edildi.

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Kasım 2013 Salı, 10:26

SELAMİ AYDIN / Denizli’nin tek bayan futbol kulübü olan Hanbat Bayan Futbol Kulübü altyapı takımları ile de başarıdan başarıya koşuyor. Talat Çelik önderliğinde çalışmalarını sürdüren kızlar, Milli Takım kurmaylarının da dikkatini çekiyor.

12 yaşındaki Ümran Selvitopu’nun yeteneklerini ve başarılı futbolunu izleyen Milli Takım teknik heyeti bu futbolcuyu Balıkesir’deki seçmelere davet etmişti. Burada gösterdiği performans ile hocalarının beğenisini kazanan Ümran Antalya kampına davet edildi.

Namık Kemal Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi olan Ümran üç kardeşin en büyüğü. Uzun yol şoförü olan babası Erdal Selvitopu’nun desteği ile futbola başlayan minik yetenek milli takım kampına davet edilmesinden duyduğu mutluluğu paylaştı, “Ailem her zaman bana destek oluyor. Özellikle babamın büyük desteğini görüyorum. Futbolu çok seviyorum. Milli takıma davet edilmekten büyük mutluluk duydum. Hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kızının her zaman arkasında olduğunu söyleyen baba Erdal Selvitopu 3 yaşındaki oğlu Görkem ile birlikte sık sık Ümran’ın idmanlarını takip ettiğini söyleyerek, “Sevdiği şeyi yapıyor. Kızımın mutluluğu benim mutluluğum. Onun başarılı olduğunu görmek bize gurur veriyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ümran   -  Bağlantı 29 Kasım 2013, 21:46

yetenekli ve sevdiğim için futbolu seçtim hocalarıma teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum

Beyzanur Çiyim   -  Bağlantı 22 Kasım 2013, 22:26

ümran gerçekten de çok yetenekli.