REKLAMI GEÇ

Vali Demir’in kararı spor camiasını üzdü

Vali Demir’in kararı spor camiasını üzdü

Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in merkeze çekilmeyi istemesi, Denizli’de spor kamuoyunu şoke etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Eylül 2014 Cumartesi, 14:41

Denizli’de yaklaşık üç yıldır görevde olmasına karşın ani bir kararla merkeze çekilmeyi talep eden Vali Abdülkadir Demir’in bu kararı Denizli’de spor camiasını üzdü. denizlisporhaber.com’un ulaştığı camianın önde gelen isimleri Vali Demir’in kararını değerlendirdi.

KIBRISLIOĞLU: DENİZLİ İÇİN BÜYÜK KAYIP
Tekden Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Vali Abdülkadir Demir’in kararını saygı ile karşıladığını fakat bu kararın kendisini çok üzdüğünü söyledi. Vali Demir’in çok önemli bir bürokrat olduğunu hatırlatan Kıbrıslıoğlu, “İnsani yönüyle de çok önemli bir değer. Kararı, Denizli için bir kayıp olmuştur. Tüm Denizli şehrinin valisini sevdiğini ve saydığını düşünüyorum. Bu kararın kendisi için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DALAMAN: FİKRİNDEN VAZGEÇİRMELİYİZ
Denizli Basket Spor Kulübü Başkanı Turgut Dalaman, Vali Demir’in ani kararının kendilerini şoke ettiğini hatırlatarak, “Herkes gibi bizde üzgünüz. Bu karar bizi şoke etti. Denizli ile, Denizli sporu ile halkıyla iç içe olmuş önemli bir kişi. Hem Denizlispor’a hem diğer kulüplere hem de basketbola inanılmaz bir desteği ve katkısı oldu. Benim düşüncem Denizli’nin önde gelen kişileri ile birlikte bu kararından vazgeçirmek. Umarım verdiği kararı bir kez daha gözden geçirir” diye konuştu.

UZUNOĞLU: ÇOK ÜZÜLDÜM
Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşen Uzunoğlu da kararın kendisini şaşırttığını hatırlatarak, “Çok üzüldüm. Kendisi için hayırlısını dilerim. Bizlere düşenşu ana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek” dedi.

DURAN: HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU
Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Osman Duran ise Vali Abdülkadir Demir’in kendilerine her zaman destek olduğunun altını çizerek, “Bizim için üzücü bir karar oldu. Her zaman bizim yanımızda yer aldı ve bizlere destek oldu. Futbolu da çok seviyor. Bizim için büyük bir kayıp oldu” diye konuştu.

CEŞEN: SPORA DESTEĞİ TARTIŞILMAZ
Denizli Amatür Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Vali Demir’in amatör spora olan desteğini hatırlatarak, “Spor camiasına desteklerini biliyorsunuz. Kararını duyunca çok üzüldük” dedi. TÜFAD Denizli Şubesi Başkanı Bülent Fil de “Denizli’ye çok faydası olmuş bir insan. Bu kararı ile bizi üzdü” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..