REKLAMI GEÇ

VALLAHİ BEN DEĞİLİM!

VALLAHİ BEN DEĞİLİM!

Dün akşam oynanan Galatasaray – Trabzonspor maçında verdiği kararlarla Trabzonspor taraftarının tepkisini çeken Denizlili hakem Ümit Öztürk, bir başka Ümit Öztürk’ün başını yaktı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 11 Şubat 2019 Pazartesi, 13:17

Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçında Galatasaray evinde Trabzonspor’u konuk etti. Denizli Bölgesi hakemi Ümit Öztürk’ün yönettiği karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazanırken, Trabzonspor cephesinde hakem kararlarına tepki vardı.
3-1’lik mağlubiyetin faturasını hakem Ümit Öztürk’e kesen bazı Trabzonspor taraftarları sosyal medyada Ümit Öztürk avına çıktı.

Twitterda aynı isme sahip bir profili Denizli Bölgesi hakemi Ümit Öztürk ile karıştıran taraftarlar maçla ilgisi olmayan adamı küfür yağmuruna tuttu.

Atılan mesajlar karşısında şoke olan İstanbul profilli Ümit Öztürk kendisinin maçı yöneten hakem olmadığını açıklasa da çözüm olmadı, küfürler ve ağır hakaretler bitmedi.

Sayfasında; “Vallah ben değilim hakem. Küfür etmeyin lan yeter” diye paylaşımda bulunan Öztürk, tekrar tekrar maçın hakemi olmadığı bilgisini paylaşsa da tepkiler dinmedi.

Bir kullanıcı ise; “Ya onu bize teslim edersin yada onun yerine küfür yemeye devam edersin” paylaşımı ile sosyal medya takipçilerini gülümsetmeyi başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 12 Şubat 2019, 10:23

Ayıptır yaa ne kadar acımasız insanlar olduk.