REKLAMI GEÇ

YEŞİL SİYAHLI KURMAYLARDAN CEMİYETE ZİYARET

YEŞİL SİYAHLI KURMAYLARDAN CEMİYETE ZİYARET

Denizlispor yönetimi, basın bayramı nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Temmuz 2019 Perşembe, 11:05

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat basında sansürün kaldırılış yıldönümünde Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyelerinin ağırladığı yeşil siyahlı kurmaylar transferler ve Bein Sports ile TFF arasında devam eden sürece ilişkin basın mensuplarının sorularını cevapladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ziyaretleri için Ali Çetin ve Yönetimine teşekkür etti. Gazetecilerin Basın Bayramını kutlayan Ali Çetin, güzel haberlerin geleceğini belirterek “İnşallah en güzel haberi 18 Ağustos’ta Galatasaray galibiyetinden sonra. Bugün bir futbolcu arkadaşımız daha katıldı bize, Zeki Yavru. Şu anda kampa doğru gidiyor. Bir bomba transferimiz daha var inşallah. Ayağımızı yere basarak devam ediyoruz hedefimize. Allah utandırmasın. Bu şehir bize sahip çıktı, sizler bize sahip çıktınız. En çok da emek sizlerin. Gece gündüz, hafta sonu demeden her ihtiyacımız olduğunda yanımızda oldunuz. Tekrar tekrar teşekkür ederiz sizlere. İnşallah Süper Lig’de, bu dikenli yolda da hep beraber olacağız. Maçlara bekliyoruz” dedi.

Stadyumun Denizlispor’a layık bir stadyum olduğunu belirten Çetin, “Birkaç güne kadar bitmiş olacak. Çimlerin üstünde hep beraber top yuvarlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..