REKLAMI GEÇ

PEV’Lİ TENİSÇİLER TÜRKİYE FİNALLERİNE VİZE ALDI

PEV’Lİ TENİSÇİLER TÜRKİYE FİNALLERİNE VİZE ALDI

Denizli şampiyonu kızlar bölge maçlarında da büyük başarı gösterdi, adını finallere yazdırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 11:53

Denizli’de tüm rakiplerini devirerek şampiyonluklarını ilan eden Özel PEV Lisesi kız tenis takımı bölge finallerinde de başarı gösterdi ve adını Türkiye finalistleri arasına yazdırdı. Balsen Kaya, Derin Güvenir, Edanur Sicimli, Ceyda Zolan, Sude Okka ve Efsa Eyman Öztürk’ten oluşan PEV tenis takımı yeni yılın ilk günlerinde İzmir’deki bölge finallerinde grup birinciliğini elde etti.

Liseler arası gençler Türkiye finallerine katılacak olan PEV tenis takımını çalıştıran Özel PEV Okulları Beden Eğitimi Bölümü Zümre Başkanı Ahmet Keskin; Denizli şampiyonluğu, grup birinciliği ve finallere yazdıran takımın art arda gelen galibiyetlerin kendileri için bir sürpriz olmadığını, öğrencilerinin maçlara iyi hazırlandıklarını, ailelerinin ve okulun kendilerine her zaman destek olduklarını belirtti.

Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya; bol antrenman, sabır, kararlılık ve moralle başarılı olup Denizli’yi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerini desteklemeye devam edeceklerini belirterek takım üyeleri ve öğrencileri kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..