REKLAMI GEÇ

ALIŞTIK ARTIK

6 Ekim 2015 Salı

Sezon öncesi Mehmet hoca ile yeniden anlaşılması ve transferlerin de hocaya bırakılması bu sezonun en olumlu hareketi idi. Hoca istediği oyuncuları takımda bıraktı ve istediği transferleri de yaptı. En azından dışarıya böyle lanse edildi. Hatta şampiyonluktan bile söz edildi. İlk maçta Alanyaspor’u  2-0 yenince de taraftarlar arasında acaba dendi.

 

Maalesef geçmiş yıllardan farklı bir durum yok. Yine ligin dibindeyiz. Yedi maçta beş mağlubiyet aldık…

Alıştık artık…

Alıştık artık bu şerefli mağlubiyetlere..

Son beş sezonda hiç mutlu olamadık ki. Bir maç kazanıp onunla haftalarca hayal kurmak bizde alışkanlık haline geldi. Her mağlubiyetten sonra açıklamalar bile aynı:

İyi oynadık ama şanssız yediğimiz gol ile kaybettik.

Şahsım adına bundan sonra iyi oynamanızı istemiyorum. Artık kötü oynayıp da maç kazanmanızı istiyorum. Çünkü iyi oynayana puan vermiyorlar.

Her hafta yeni bahanelerden sıkıldık.  Son on sezondur bu şehir futboldan soğudu.

Sanırım bunun hoca veya oyuncu ile de alakası yok. Son on yılda kimler geldi, kimler geçti. Farklı bir durum hatırlayan var mı?

Bir takım bu kadar can çeker mi Allah aşkına..

Tutturduk bir borç türküsü; borç ta borç.

Borçsuz takım mı var bu ligde? Bakın diğer takımların borçlarına da, borç görün borç.

İçerde bilemediğimiz çok şeyler dönüyor. Bu sorunlar hocayı da çok etkilemiş görünüyor.  Hoca bunalmış bir görüntü veriyor. Belki de Mehmet hoca ar ettiği için istifa edemiyor. Çünkü ona bu kadar güvenen bir camiayı terk edemiyor. Ama sabrında bir sonu var.

Acil olarak yönetimin veya şehrin ileri gelenlerinin hep bir olup bu sorunlar neyse, bunları ortadan kaldırmalılar, hocayı ve futbolcuları rahatlatmalılar.

Şuan tribünleri doldurması gerekenler şehrin gençleri olmalı. Bu genç taraftarlar bu takımın başarılı yıllarını hatırlamıyorlar ki. Bu nedenle bu gençlerin önceliği üç büyük takım. Çünkü akılları erdiği günden beri bu takım can çekişiyor. Her oynadığı lig de sıralamanın sonlarında. Yaklaşık beş yıl süper ligde düşmemeye oynadı ve sonunda düştü. Düştüğü yıldan bu yana da yine düşmemeye oynuyor. Her yıl son maçlarda ligde kalıyoruz. Kısaca en az on yıldır çok, çok, çok başarısız yıllar geçirdik. Biz de bu gençlerden şehrinin takımını tutmasını bekliyoruz.

Gençler haklı.  Bir başarı görmediler ki.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ BÜLBÜL   -  Bağlantı 6 Ekim 2015, 10:39

Acilen takım toparlanmalı birazdaha cesaretli oynamalı