REKLAMI GEÇ

ARTIK TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ

3 Şubat 2015 Salı

Yeni bir dönem,  yeni bir ümit. Dün transfer döneminin son günüydü. Denizlispor da hareketli bir gün yaşandı. Gidenler ve gelenler oldu. En sürpriz ayrılık ise Ömer Alp  Kulga’ydı.  Geçen hafta Samsunspor maçında kadroya da alınmamıştı. Demek ki bizim bilmediğimiz bir şeyler vardı. Ben Mehmet Cansın Çiçek’in ayrılabileceğini düşünüyordum ama Ömer Alp hakikaten sürpriz oldu. Belli ki Andonov ‘un iyileşme süreci uzun sürecek ki helalaşıp ayrılındı. Yerine bu ülkeyi bilen, bu liglerde oynamış bir yabancı geldi. Rostant’ın Gaziantepspor ve Adanademirspor da yaptıkları ortada. Yine de gelenleri bekleyip göreceğiz. Şimdi onlar için bir şey söylemek çok erken. Çünkü bir futbolcu için takıma ve şehre uyumu çok  önemli. Şimdilik bize düşen görev takıma sahip çakmaktır.  Fakat şunu gözlüyorum ki sosyal medyada şimdi de Engin İpekoğlu tartışılmaya başlandı. Hiç stada gitmeyen insanlar oturduğu yerden takımı tartışıyorlar. Özcan hoca bile  daha iyiymiş en azından takımı defans oynatıyormuş v.s  v.s … Yahu düne kadar da bu adam amatörde bile hocalık yapamaz diyenler siz değil miydiniz?  Burada amaç nedir anlamış değilim. Bu kadar konuşan ve tartışan var da bu insanlar nerede?  Stat neden boş?

Bu saatten sonra elimizde ki kadro da bu, yönetim de bu..Sezon sonuna kadar iyisiyle kötüsüyle destek verelim artık.

Gelelim dünkü maça: Geçen haftaki yazımda erimeye devam ediyoruz demiştim. Hakikaten eriyoruz.  Dün maç boyu yedi tane pozisyon oldu ve maç 3-4 bitti. Kalecilerin kurtardığı bir tane pozisyon yoktu. Bir diğer gözlemim de Hakan Ateşin maç boyu rakip takıma çalışması. Galiba Furkan Şeker transferi  bu oyuncunun konsantresini bozdu. Bedenen sahadaydı ama ruhen neredeydi  bilemiyorum. 4 golün 3’ünde Hakan’ın hatası vardı. Adana Demirspor bizim rakibimiz değil. Gelecek hafta oynayacağımız Bucaspor maçı kurtuluş savaşı..Eğer bu maçı kaybedersek  işte o zaman işler değişir. Bir sonraki hafta da Altınordu  geliyor. Bu iki maç kesinlikle 6 puana olmalı. En kötü Buca’ya yenilmeyeceksin, içerde Altınorduyu yeneceksin  4 puan. Çünkü bizim rakipleriz bu takımlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız uyum  süreçlerini  hızlandırırlarsa ben çok ümitliyim..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 4 Şubat 2015, 12:33

TÜRKİYE DE FUTBOL 3 TEMMUZ 2011 DE ÖLMEDİ Mİ ? ALLAH RAHMET EYLESİN SİZLER NEYİN MUHABBETİNİ YAPIYORSUNUZ YOK MAÇA GELMİYORSUNUZ,GELİYORUZ TV İZLİYORSUNUZ BİLGİSAYARDAN KLAVYE İLE YORUMLAR YAPIYORSUNUZ GİBİ,GİBİ LAFLAR TÜRKİYE DE FUTBOL KALDI MI ?

ahmetalbaş   -  Bağlantı 3 Şubat 2015, 19:50

ZATEN BENDE DENİZLİ SPOR TARAFTARI DA DEMEMİŞTİM SADECE SÜPER LİG OLMAZSA 2 LİGLERDE MAÇ İZLEMEK ZORUMA GİDİYOR DEMİŞTİM BEN TARAFTARIM DEMEDİM BEN FUTBOL İZLEYİCİSİYİM BEDAVACILARDAN DEĞİLİM SİZLER DESTEKLİYORSUNUZDA NE OLUYOR ?

CihadMacit   -  Bağlantı 3 Şubat 2015, 16:57

Sayın Ahmet Albaş takımı süper ligde destekliyeceksiniz bu takımın sizin dessteğinize emin olun ihtiyacı yok.Süper lige çıkınca herkes denizlisporlu önemli olan böyle günlerde takımı destekyebilmek.

ahmetalbaş   -  Bağlantı 3 Şubat 2015, 11:50

SAYIN. GÜLŞAHAN 2.LİGDE MAÇ SEYRETMEK ZORUMUZA GİDİYOR ŞÖYLE SÜPER LİGDE OYNAYAN VE DENİZLİMİZİN YARISI KADAR OLMAYAN İL VEYA İLÇELER SÜPER LİGDE FUTBOL OYNUYORLAR DENİZLİ SPOR PTT 1.LİGDE KALMA SAVAŞI VERİYOR ONUN İÇİN MAÇLARA GELMİYORUZ ZORUMUZA Gİ

Ahmet Kara   -  Bağlantı 3 Şubat 2015, 11:41

Aynen katılıyorum önümüzdeki iki maç minumum dört puan gerekiyor.Ancak ne olursa olsun taraftar mutlaka stada gelmeli.Bilgisayardan eleştiri ve tv den mac seyretmek bu güzel şehrin takımına fayda vermiyor.