REKLAMI GEÇ

BENCE YENİ BAŞLADI

14 Mart 2018 Çarşamba

Son dört hafta alınan iyi sonuçlar ile şehirde ve takımda oluşan olumlu hava  Manisa beraberliği ve Adanademirspor  yenilgisiyle rüzgarı terse döndürdü. Bir anda düşme endişesini iliklerimize kadar yaşamamıza neden oldu. Hele hele içerde dışarıda herkesin yendiği Manisa’ya verilen puan içimizi o kadar acıttı ki bunu ifade edecek cümle bulamıyorum.

Gerçi geçmiş yıllarda bu filmi defalarca izledik ama bu yıl başka. Geçmişte de Orduspor gibi Kocaelispor gibi düşmesi kesinleşen rakiplerin gelip bizden puan alışlarını hatırlıyoruz.

Bu hafta sonu Erzurum B.B spor maçı son dönüm maçı idi. Çünkü yenildiğimiz anda psikolojik olarak düşecektik. Ama öyle bir hafta sonu yaşadık ki bütün rakipler bizim için çalıştılar. Keşke Giresundan da beklediğimiz sonuç gelseydi.

Zaten düşen iki takım belli oldu. Son takım için beş aday var. Bunlardan bir tanesi de biziz. Bu hafta sonu oynanacak maçlara baktığımızda bütün maçlar çok zor geçecek. Ama biz nasıl şampiyonluk adayı Ümraniye, G.Antep B.B ve Giresun maçlarını kazandıysak İzmirden de üç puan çıkartabiliriz. Çünkü kazanması gereken takım Altınordu. Sabırlı oynayıp ani çıkışlar ile oradan da müthiş bir galibiyetle dönme şansımız var. Buna inanıyor ve güveniyorum. Eğer istediğimiz ve düşündüğümüz olursa bu hafta yine bizim haftamız olabilir.

Bence bizim için lig bu hafta başladı. Bu saatten sonra kaybeden yanar. Normal şartlarda maçlara bakıldığında en büyük aday Samsunspor ya da Adanaspor ama bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Bu nedenle matematiksel olarak garantilemedikten sonra rahatlamak yok.

Taraftar olarak bize düşen görev her maçta takımımızın yanında olmaktır. Nasıl ki Erzurum maçında kaybedilmiş bir maçı ikinci yarı taraftar kazandırdıysa bundan sonra ki maçlarda da bu desteğimizi son dakikaya kadar sürdürmeliyiz. Bir maç kaybedildiğinde her şeyin bitmediğini ve bitmeyeceğini bilmeliyiz. Bu yıl çok farklı bir lig yaşıyoruz. Önümüzde daha çok maç var.

Bu arada bütün seyirciler adına bir çift sözümde yönetime var. Lütfen maraton tribünün arkasına dökülen çimen pisliklerini bir zahmet oradan aldırın ki seyirci rahat maç izlesin. İki haftadır bekliyor ve acayip pis kokuyor. Tribünlerde herkes bu olayı konuşuyor.

Bilginiz olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..