REKLAMI GEÇ

DAHA BİTMEDİ

21 Nisan 2015 Salı

Her hafta aynı şeyleri yazıyorum ama yine kötü bir hafta sonu  geçirdik. Rakiplerimizin kaybettiği bu haftalarda alınacak bir galibiyet  çok  şeyi  değiştirir  ama maalesef yine son dakikalar ve yine hüsran. Elazığdan  gelecek bir galibiyet kurtuluşumuzun başlangıcı olabilirdi. Bu sezon maçlar 80 dakika oynansaydı kesin  play off oynardık. Son on dakikada ne maçlar kaybettik be! Sevmez oldum 80 den sonra ki dakikaları. Bir seyirci olarak bana bile stres basıyor artık.

Maçın ilk yarım saatlik bölümünde, saatli bomba Mert Çakar yine takımı on kişi bıraktı. Böyle stresli bir hafta da ve deplasmanda bir eksik ile mücadele etmek çok kolay değil. Sahadaki arkadaşları Mert’in yerine de koştular ama bir yere kadar. İşte 80 den sonra yorgunluk ve maçı koruma psikolojisi bu maçı kaybetmemize sebeb oldu. Takım tam yorulmuşken rakip takımın yedekten giren oyuncuları Berk ve Serdar galibiyeti getirdiler. Bizim yedekler ne yaptı? Koskoca bir hiç. 90+5 de itirazdan cezalı duruma düştü. Yoksa hiç birinin zerre faydası olmadı.

Ama her şey bitmedi. Hala şansımız yüksek görünüyor. Bence rakiplerimiz Bucaspor ve Manisaspor’un maçları daha zor. Yeter ki futbolcularımız bunu görebilsinler ve inanabilsinler. Hatta  Manisapor’un durumu daha vahim ve biz Bucaspor ile yarışırız diye düşünüyorum.

Ligde kamanın  yolu bu haftaki  Karşıyaka maçından geçiyor. Her şeyi bir kenara bırakıp bütün şehir kenetlenmeli ve Karşıyaka’yı sahamızda yenmeliyiz. Karşıyaka çok zor günler geçiriyor. Hocası  ayrıldı, futbolcular para alamadı, takım sahasında 5-0 yenildi. Karşıyaka böyle bir durumda Denizli’ye geliyor. Bu Karşıyaka’yı bir daha bu şekilde yakalamak çok zor. Yakalamışken bizimde gereğini yapmamız gerekir.

Bir de  Manisaspor  ve  Orduspor ile sahamızda yapacağımız maçlar  var. O maçlardan  da üç puan aldık mı kurtuluşumuzu ilan ederiz. Burada ki tek şart Manisapor’u kesin yenmemiz gerekiyor. Herhalde sahamızda ki Orduspor maçını da kazanırız. ( Gerçi Orduspor’u içerde dışarıda herkes yenerken sadece biz yenemedik ya.) Zaten bu maçı da kazanamayacaksak ne işimiz var Ptt 1. Ligde.

Diğer takımlarımız Denizli BŞB spor ve Kızılcabölükspor haftayı mutlu kapattılar. Büyüksehir çok zorlandı ama 3 puanı almasını bildi. Son 5 dakika bitmek bilmedi. Rakip üç pozisyon kaçırdı. Fakat Kızılcabölükspor  çok rahat bir maçtan sonra  hem de deplasmanda üç puanı aldı geldi.

Her zaman övgüyle bahsettiğimiz Denizli Basket takımımız sahasında Adanaspor’a bir sayı farkla yenildi. Maça çok da iyi başladık. Maçın ilk dakikalarında üst üste atığımız basketlerle on  sayı fark attık. Maçı açık ara kazanacağımızı beklerken kötü bir sürpriz yaşadık. Buna iş kazası diyelim. Önümüzde üç kritik maç kaldı.Grubu lider bitirmek çok önemli.Bu hafta neden böyle oldu bilemiyorum ama seyircide bir düşüş gözledim. Beklide herkes play off’ bekliyordur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..