REKLAMI GEÇ

ERİMEYE DEVAM EDİYORUZ

26 Ocak 2015 Pazartesi

İlk yarı sonunda, devre arası  geldiğinde hoca değişecek ve birkaç  nokta transfer ile ikinci yarıya başlayacağımız bütün komu oyunun ortak kanaati idi. Beklenen de  oldu ve Özcan hoca gitti yerine Engin hoca geldi. Yeni hoca yeni umut demekti.  İlk açıklamalarında da transfer yok deyince herkes şoke oldu. Çünkü bu takımın transfer ihtiyacının olduğunu sokaktaki çocuklar bile biliyordu. Sonraki açıklamalarında ‘Samsunspor maçını görelim’ demeye başladı. Evet o maçı da gördük. Değişen bir şey yok. Yine hüsran. Dibe demir attık artık. Bu maçta sadece üç puan kaybetmedik, umudumuzu da kaybettik. Stresli günler başladı. Kısacası işimiz çok zorlaştı. Bu hafta bütün rakiplerimiz üçer üçer yazdılar tabelaya, biz ise erimeye devam ediyoruz.

Maça gelince; maça kötü başlamadık ama ilk on dakikada golü kalemizde görünce bütün oyun planımız değişti. Rakibin ekmeğine yağ sürüldü. Artık tam rakibin istediği bir oyun tarzına dönmek zorunda kalındı. Rakip oyunu  kendi oyun sahasında kabul ediyor ve Recep Niyaz ile  hızlı çıkışlar yapıyor, ileri uç adamları kaleci ile karşı karşıya kalıyordu. Recep’in süper frikiği zaten oyunu bitirdi. Bu Samsunspor deplasmanlarda çok canlar yakar. Çünkü  Mbilla  ve  Ofoedu  süper bir ikili olmuş. Tam bir kontra atak takımı  olmuşlar..

Önümüzdeki hafta yine kendi sahamızda, formunun  zirvesinde bir takım olan Adanademirspor  ile oynuyoruz. Bu maç kesinlikle üç puan alınmalı. Aksi bir sonuçta dilim varmıyor ama küme düşeriz. Bu hafta kim ne yapacaksa yapmalı, kim ne edecekse etmeli bu olumsuz havayı olumlu hale getirmelidir.

Bir çift sözümde taraftara. Bu kadar önemli olan bir maçta stadyum bom boş,ama herkes başarı bekliyor. Başarı bir bütünden meydana gelir. Bütünün bir parçası ( hatta en önemli parçası) da sensin.

Sözün özü:

Bu hafta herkes görevini yapmalı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..