REKLAMI GEÇ

EZBER BOZANLAR

29 Aralık 2016 Perşembe

Tebrikler Osman Başkan

Tebrikler Hasan Hocam

Bu oluşumun nasıl kurulduğunu bilmem ama öyle bir sistem kurdunuz ki üniversiteler de ders olarak okutulması lazım.

Bir takım nasıl yönetilir bunun dersini sanırım en iyi verecek kişi sizlersiniz.

Küçücük bir kasaba düşünün. Amatör bir takımla mücadele etmesi normal bir durum.

Fakat Kızılcabölük’te ezberler bozuldu.

Bir yönetim ve bir teknik heyet istikrarı ile bir çalışma ortamı oluşturup 4 yıl üst üste şampiyon olarak profesyonel lige çıktılar. Bu da yetmedi 3. Ligde her yıl bir önceki yıldan daha başarılı bir yıl geçirip geçen sezon bir üst lige çıkmayı finalde kaybettiler.

Sezon başında kötü bir başlangıç yapıp üst üste maç kaybettiklerinde, başka takımlarda olsa hemen bir telaş ile teknik heyet değişikliği düşünülürdü. Fakat Kızılcabölük’te yaşanan istikrarlı yönetim anlayışı sayesinde takım şimdi Play-Off kovalıyor. Sezon sonu yine Play-Off oynayacaklarına inanıyorum.

Şimdi de yıllardır süper lig özlemi çeken bir şehre süper lig takımı getirme başarısı gösteriyorlar. Hatta bu takım dört büyüklerden bir tanesi Trabzonspor. Bakmayın bu sezon ligdeki durumlarının kötü olduğuna. Bu takım bu ülkede şampiyonluklar yaşamış, Avrupa da birçok başarısı olan en büyük dört takımdan birisi. Bugün oynanacak olan Trabzonspor maçının sonucu ne olursa olsun kazananı Kızılcabölük kasabası olacaktır.

Gecen hafta Trabzon da ki maçı Tv ‘den izleyen birçok insan Kızılcabölük kelimesini duyunca şaşırmışlardır. Öyle inanıyorum ki,  ilk defa böyle bir sözcük duyan kişi sayısı azımsanmayacak kadar çoktur.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman bile maç sonu konuşmasında adını duymadığım bir takım diye itiraf da bulunmuştu.

Kızılcabölükspor,  Konyaspor ve Trabzonspor ile hazırlık maçı yapmak için teklif götürselerdi, eminim kabul görmezlerdi.

İşte bütün bu nedenlerden dolayı yönetim ve teknik ekibi kutluyorum.

Şehrin ileri gelenlerinin de bu takıma sahip çıkmalarını istiyorum.

Bugün oynanacak maçta da Denizli seyircisinin stat da ki yerini alarak  Kızılcabölüklüleri  onurlandırmalarını bekliyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Necati TAHAL   -  Bağlantı 29 Aralık 2016, 14:52

Bizde bu güzelliği taşımanızdan dolayı size ve Kızalcabölük Spor Kulübünün başarısında emeği geçen herkese ve yalnız bırakmayan fedakar taraftarına tebrik ediyoruz.Saygı, sevgi, hoşgörü birlik beraberlik ve fedakarlık BAŞARI..Bugün DENİZLİ tek yürek.