REKLAMI GEÇ

GÖREVİMİZİ YAPALIM

12 Mayıs 2015 Salı

G.Antep BBSK maçında kazanmak inancı çok üst seviyede idi. .Maça çok baskılı başladık ve ilk golü de bulduk. Yediğimiz golden sonra dağılmak yerine yine baskıya devam ederek hemen ikici golü bulduk. Erçağ’ın frikiği direkten dönmesi belki de takımın moralini biraz daha üst seviye çıkardı. Hele hele kaleci Kazım’ın penaltıyı kurtarması maçın kazanılmasını sağladı. Artık son iki maç. Kimseye muhtaç değiliz. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz artık. Bu hafta bütün takımlar bize çalıştı ve haftanın en karlı takımı biz olduk. Geçen hafta ki yazımda her an her şey değişebilir demiştim. Evet, her şey değişti ve çok da güzel oldu. İlk defa küme düşme hattının üstünde yer aldık. Önümüzde ki iki maçı kazanırsak kesin ligde kalıyoruz.. Manisaspor maçını kazanmak şart oldu. Bu maç yılın maçı. Belki de bu hafta biz maçımızı kazanır da Bucaspor da maçını kaybeder ise ligin son maçını beklemeden ligde kalışımızı ilan ederiz. Artık bütün iş teknik heyet ve futbolculara kaldı. İnanıyorum ki onlarda görevlerini en iyi şekilde yaparak bizlere bayram havası yaşatacaklardır.

 

Burada bir sözümde Denizlispor sevenlerine…

Önümüzde Manisaspor maçı var. Bu maç bu yılın en önemli maçı. Yani ligde kalmak veya düşmek maçı. Bu nedenle lütfen Stadı dolduralım. Bahane üretmeyelim. Bütün planımızı bu maça göre yapalım. Herkes bir maçlık bile olsa  pasolig kartını alsın ve Stad da yerini alsın. Bu maçı bizler kazanacağız. Böyle bir şehre 2. Lig yakışmıyor. Gelecek yıl köy takımlarıyla maç yapmak gerçekten içimizi sızlatıyor. Düşmemeliyiz inşallah düşmeyeceğizde. Bu nedenle bizlerde görevimizi yapalım ve sdattaki yerimiz alalım. Bu takım hepimizin takımı. Hani bir slogan var ya sen yoksan bir kişi eksik diye, evet sen yoksan bir kişi eksik olacağız.

 

Biraz da Kızılcabölükspor’u irdeleyelim.

Bir maç kaybederek play off dışında kaldılar. Bütün şartlar onların lehine idi. Daha maçın 1. Dakikasında 1-0 öne geçiyorsun. Yani maça galip başlıyorsun. Rakibin hiçbir iddası olmadığı gibi maddi imkansızlıklardan dolayı maça zorla çıkıyor. İkinci yarıyı on kişi oynuyor ve rakiplerin berabere kalarak senin beklediğin sonuçla sahadan ayrılıyorlar.

Hadi şimdi üzülme

Sadece bu kadar lehimize olan bir ortamı değerlendiremediğimiz için üzüldük. Yoksa Kızılcabölükspor bu sezon çok büyük başarı sağlamış, taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmıştır. Başta yönetim olmak üzere bütün Kızılcabölük camiasını tebrik ederim. Lige renk kattılar.

 

Denizlimizin yüzünü güldüren Sinpaş Denizli Basket Cuma günü saat 18:00 de Pau Arenada play off maçlarına başlıyor. Rakip Adanaspor. Son maçta hem de sahamızda  bir sayı fark ile kaybetmiştik. Hem bu maçın rövanşını almak, hem de bir üst lige çıkabilmek için önemli bir karşılaşma. Maça gidecek olan taraftarımıza önerim biraz erken gitmeleridir. Bu maçta bu salon bu seyirciyi almaz. Geçen sezonu hatırlıyorum da lig maçlarında ilgi yoktu ama final maçlarında çok farklı bir atmosfer vardı Bu sezon zaten lig maçlarında salonda neredeyse boş yer olmuyordu ki final maçlarını siz düşünün.

Yolumuz açık olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..