REKLAMI GEÇ

HER AN HERŞEY DEĞİŞEBİLİR

6 Mayıs 2015 Çarşamba

Geçen hafta alınan Karşıyaka maçından sonra camiada büyük sevinç ve kurtuluş için büyük bir umut doğmuştu Hatta bu olumlu hava ile Ş.Urfaspor maçından puan veya puanlarla dönülebileceği konuşulurken yine 80. dakikadan sonra yenilen 2 gol ve arkasından gelen kötü haberler bütün o olumlu havayı aldı götürdü. Bucaspor’un Gaziantep’ten puanla dönmesi ve bence yılın ikinci sürprizinin de Manisadan gelmesi bizleri yıktı. Yılın ikinci sürprizi diyorum, birincisi Orduspor’un Antalyaspor’u Antalya da yenmesi idi. O sonuç en büyük sürpriz idi. Bu sonuçlar hesapları  çok değiştirdi. Adana Demirspor bu maçı kaybederek bizi ateşe attığı gibi kendisi de cehennem çukuruna düştü. Süper lige direk çıkacak ikinci takım konumundayken bence bu şansını büyük ölçüde kaybetti. Belli ki bu maçın tranvasından çıkamadılar, çünkü bu hafta sahsında Samsunspor’u da yenemediler.

 

Bu hafta sonu oynan Orduspor maçından bir sürpriz beklemiyordum, fakat daha ikinci dakikada golümüzün gelmesi maçın kaderini de değiştirdi. Yıllardır özlemişiz beş gollü bir maç izlemeyi. Hem seyircide hem de futbolcular için iyi bir moral oldu bu farklı sonuç.

Bu galibiyet ile rakiplerimiz ile puan farkının açılmasını önlemiş olduk. Artık gözlerimiz Bucaspor-Manisaspor maçına çevrildi. O maçın berabere bitmesi de bizim için çok iyi bir sonuç oldu. Çünkü bizim ligde kalabilmemiz için her iki rakibimizde geçmemiş gerekiyor.

 

Bu hafta sonu oynanacak maçların sonuçları çok önemli oldu. Her an her şey değişebilir. Bizim mutlaka kazanmamız lazım. Bu saatten sonra maç kaybetmememiz demek intihar demektir. Maalesef son haftalarda deplasmanlarda oynadığımız maçlarda mutlaka kırmızı kart görür olduk. Bu nedenle Mehmet hocanın bu konuda oyuncularını uyarması gerekiyor.

 

Diğer bir sevindirici haber Batman’dan geldi. Kızılcabölükspor Batman da petrol buldu. Önümüzde ki hafta sahamızda oynayacağımız Gaziosmanpaşaspor’u rahat yeneceğimizi düşünüyorum. Rakiplerimiz Bursa Niliferspor ile Çorum Belediyenin aralarında oynayacakları maçın her sonucu bize yarar. Ama Kızılcabölükspor  ligi nerede bitirse bitirsin büyük iş yapmış sayıyorum. Bu yıl bence altın yıllarını yaşıyorlar ve bizlere de yaşatıyorlar.

 

Denizli BŞB Spor’un ne yapmak istediğini veya ne yaptığını anlamak mümkün değil. Şampiyon adayı bir takımın bu kadar cömertçe puanlar dağıtmasına akıl erdiremiyorum. Bu nedenle onlar için söyleyecek sözüm yok.

 

Hafta sonu PAU Arenada bir maç vardı ki yürekler dayanmaz. Rakip Best Balıkesir ve galip gelen takım lider olacaktı. Maça çok iyi başladık ve maç içerisinde 15 sayı farkı yakaladığımız dönemler oldu. Fakat maçın bitimine 6 saniye kala yediğimiz basket ile ilk defa geriye düştük.Koç’un akıllıca aldığı mola ve verdiği taktik ile son 2 saniye kala attığımız basket ile maçı 74-73 kazandık.Bu sonuç bizim sezonu lider bitirmemizi garanti hale getirdi. Artık bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu play off maçlarına çevirmeliyiz.

Umut ediyorum bu takım şampiyon olacak. Bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..