REKLAMI GEÇ

HOŞGELDİN HOCAM

17 Şubat 2015 Salı

Son oynan Altınordu maçından sonra Engin ipekoğlu’nun istifasıyla boşalan Teknik Direktörlüğe Mehmet Altıparmak getirildi.

Hoş geldin hocam. Allah utandırmasın.

Mehmet hoca Denizliye ve Denizlispor’a yabancı bir kişi değil. 1994-1996 yıllarında Denizlispor da top oynamış ve 1998-2000 yıllarında tekrar Denizlispor’a dönerek takımın kaptanlığını yapmış ve  bu takımın 89 kez formasını terletmiş bir kişidir. Bence yönetim doğru bir karar vererek takımın başına Mehmet hocayı getirmiştir. Kartalspor da ve Alanyaspor da göstermiş olduğu başarıları ortadadır. Keşke ikinci yarıya Mehmet hocayla başlasaydık.

Engin hocayla kaybedilen puanları çok arayacağız gibi gözüküyor. Özellikle son iki maç olan Bucaspor ve Altınordu maçlarında takımın başında olsaydı durum farklı olabilirdi. Bu takımlar bizim direk rakiplerimizdi. Maalesef bu maçları kaybettik. Ama ben hocaya güveniyorum, güzel günler çok uzak değil. Hoca’nın  ligi tanıması ve sezon başında Alanyaspor  ile elde ettiği başarılar beni umutlandırıyor. İlk 6-7 hafta Alanyaspor içerde- dışarıda puanlar toplayarak liderliğe oynuyordu. Ne olduğunu anlayamadığız bir şekilde 1-2 maç kaybedince istifa etti.

Şimdi bize düşen görev  Mehmet hocaya ve takıma sahip çıkmaktır. Üzülerek söylüyorum son maçta sahada 300 kişi civarında bir seyirci vardı. Takımın seyirciye en ihtiyaç duyduğu günlerdeyiz. Bu takımın gerçek sahipleri olarak biz öncelikle görevimizi yapalım ve stadı dolduralım. Eleştirmeyi sezon sonuna bırakalım. Bu saatten sonra eleştiriler takıma zarar verir. Mehmet hocanın şansızlığı üst üste iki tane zor deplasman maçı var önünde. Bu maçların sonuçlarına göre hocayı yargılamak doğru olmaz. İşi zormu? zor ama sabredip göreceğiz.

Yolunuz açık olsun hocam.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..