REKLAMI GEÇ

HOŞGELDİN HOCAM

29 Eylül 2017 Cuma

Bu sezon çok başka başladı.

Transfer yasağı nedeni ile mecburi oturmuş ve başarılı olmuş bir takımla devam edilmek zorunda kalındı. Bu da bir avantajdı aslında. Yeni yönetim bütün oyuncuları bir şekilde ikna ederek takımı bozmadı. Uzun yıllardır yapılamayan sezon başı kampları yapıldı, birliktelik sağlandı gibi oldu. Kısaca her şey güzeldi. Fakat hoca seçimi baştan yanlıştı.  Çünkü Yusuf Hoca kendini kanıtlamış bir hoca değildi. Onun çalıştırdığı takımlar şimdi hep bir alt ligdeler. Denizli ve Denizlispor camiası için büyük futbolcuydu, büyük insandı ama keşke öyle kalsaydı. Bu maceraya gerek yoktu. Şimdi de yönetim ile sosyal medya üzerinden atışmalar falan yapılıyor, her iki taraf içinde yakışıksız hareketler bunlar.

Sonuç olarak böyle güzel başlayan ve süper lig hedefi konan bir sezonda ligin son sırasında ve hala 1 puana sahibiz.

Çok şey kaybettik belki ama her şey bitmiş değil. İki maç kazanıldığı takdirde takım düzlüğe çıkabilir. Şahsım adına umudumu yitirmiş değilim.

Yeni hoca olarak Reha Erginer ile anlaşıldı.

Bence iyi tercih. Bir ara Erkan Sözeri adını ön plana çıkardılar. Onu çok istemiştim. Fakat o  olmayacaksa gelebilecek en iyi hoca Reha hocadır. Manisa da, Bolu da ve Balıkesir de yaptıkları ortada. Taraftara zevk veren bir futbol oynatan bir hoca.  Yeter ki destek verilsin. Fakat maalesef Denizlide öyle bir anlayış var ki kim gelse, hemen şu niye gelmedi, bundan bir cacık olmaz gibi söylentiler başlıyor.

Şimdi biraz sosyal medyaya batkım da Reha hocanın kim olduğundan haberi olmayan kişiler yorum yapıyorlar. Hatta bu isimde biri mi var noktasındalar. Demek ki futbolu bu kadar takip ediyorlar.

Bizlere düşen görev takımımıza ve yeni hocamıza destek vermektir.

Hoş geldin hocam. Beklentimiz büyük…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..