REKLAMI GEÇ

KİMİN SUÇU

10 Mart 2015 Salı

Tarihinin en başarısız dönemini geçiren Denizlispor son oynanan Alanyaspor maçını kaybederek az da olsa ligde kalma umutlarını tüketmiş oldu. Aynı hafta en büyük rakibimiz olan Manisaspor’un  3  puan alması ise bizi ateşin içine itti. Şuan en büyük rakibimiz Manisapor. Aramızda 5 puanlık bir fark var. Bu fark nasıl kapanır bunu hoca ve futbolcular bilecek. Ama  sahada oynanan oyuna bakılırsa kapanmayacak gibi görünüyor. Ne olursa olsun Alanyaspor  maçı kazanılmalıydı . Bu maçta sahada kalabalık bir seyirci topluluğu bekliyordum. Maalesef yine 300 kişi vardı sahada. Demek ki takımın küme düşmesi kimsenin umurunda da değil gözüküyor. Bari bu maçta her şey bir kenara bırakılıp sahada ki yerimizi almalıydık. Sonra yönetimi ve futbolcuları suçlamalıydık. Hakikaten gelecek yıl ilçe takımlarıyla oynamak çok ağırıma gidiyor.

Peki takımın bu duruma gelmesinin sorumlusu ve suçlusu kim?

Bu durum herkese göre farklılık gösteriyor. Kimisine göre yönetim, kimisine göre futbolcular, kimisine göre yerel yönetim. Vs vs…

Şu an kimin suçlu olmasının hiç mi hiç önemi yok. Takım tarihinin en başarısız dönemin de, ve hızla bir alt lige doğru yol alıyor. Fakat hala bu takım küme düşmedi. Bizler son maçın son düdüğüne kadar umudumuzu yitirmeyeceğiz. Aynı özveriyi futbolculardan da bekliyoruz. Denizli ve Denizlispor’u bir kenara bırakıp kendi onurları için oynamalılar.Düşen takımın oyuncusu olmak onların kariyeri içinde olumsuz bir durum. İçinde bulunduğumuz bu duruma içim acıyor ve daha fazla söz bulamıyorum.

Gelelim Denizli BŞB Spora’a.   Ne zaman bir fırsat gelse, ellerinin tersi ile itiveriyorlar. Lider Eyüpspor ne zaman puan kaybetse, bizim takım da o hafta fark yiyor. Yine bu hafta  3-0 yenildik. Şampiyon olacak bir takım 3-0 yenilmez. Demek ki orada da böyle bir niyet yok. Zaten Denizli halkının da omurunda da değil. Çünkü takımda kaç tane Denizlili futbolcu var ki. Halkın bakış açısı bu. Oradan futbolcu yetişmeyecekse 2. Ligde oynasa kime ne! 3, ligde oynasa kime ne! Denizli altyapısı olan futbolcuların ilk gideceği yer orası olmalı. Bunlar hep konuşuluyor fakat icraata gelindiğinde ne hocası, ne de futbolcusu Denizliden. Hepsini dışarıdan transfer ediyoruz.Eğer bu kadar paramız bol ise  bunu Denizlispor’a aktarıp, Belediyespor Denizli’li gençler ile gidebildiği yere kadar gitmeli.Böylece Denizlispor’umuza da altyapı oluşturmuş olurlar. Hem de Denizli halkının ilgi ve sevgisini kazanırlar.

Bu yıl ki yüz akımız Sinpaş Denizli Basket. Yine deplasman da Mersin takımını yendiler ve liderliklerini sürdürüyorlar. Önümüzdeki hafta Mondi Melikşah Üniversitesi geliyor. Ligin dişli takımlarından. Yine müthiş bir seyirci önünde müthiş bir sonuç alacaklarına inanıyorum.

Maça gelmeyen çok şey kaçırır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Yusuf Öztürk   -  Bağlantı 11 Mart 2015, 00:13

Sayin Ibrahim,

bizim bir hastalimiz var. Is isten gectigi zaman ne yapmamiz gerektini söylüyoruz. Ve yapmaya calisiyoruz. Transfer zamani coktan bitti. Olan oyuncular bunlar. Artik tren kacti gibi