REKLAMI GEÇ

NELER OLUYOR BURADA?

27 Ekim 2016 Perşembe

Uzun bir aradan sonra yine sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum.

Denizlispor da yaşanan maddi sıkıntıları bilmeyen yoktu. Bunu mevcut başkan ve yönetimi de biliyordu, göreve bilerek ve isteyerek geldiler. O zaman bu feryat figan neye?

C.tesi maçtan sonra başkanın istifa ettiğini duyduğum anda yine aynı senaryo dedim. Çünkü yıllardır hep aynı senaryo oynanıyor. Yine aynısı oldu. Başkan istifa etti, araya birileri girdi, şehrin ileri gelenleri biraz destek sağladı her şey yoluna girmiş gibi oldu.

Bunlara gerek var mıydı?

Koskoca Denizlispor markası bu kadar değersizleştirilebilir miydi?

Son günlerde öyle bir algı oluşturuldu ki, sanki Denizlispor yok oluyor, kapısına kilit vuruluyor gibi lanse edildi. Bütün ülke basınında bunlar yazıldı çizildi. Daha vahim olanı da bu şehrin ileri gelenlerinin bu durumdan hiç rahatsız olmamaları.

Evet; bu ilk değil, son da olmayacak. Geçmiş yıllarda da bu şekilde çok olaylar yaşandı. Avrupa da ülkeyi temsil etmiş, ses getirmiş, turlar atlamış bir takım şimdi yok olmayla anılır olması çok acı….

Hele birde Süleyman Urkay’ın burnunu sürtmek için yardım edilmediği falan konuşuluyor. Eğer bunlar doğruysa vay halimize…

Mevcut şartlarda Denizlispor bundan daha iyi yönetilemez. Bu şehrin bunu bilmesi ve yönetime destek olması gerekir. Maalesef bu yılda böyle bitirilmeli.

Aslında iyi bir kadro kuruldu. Takım kötü top oynamıyor. Azıcık bir destek ile çok daha başarılı olabiliriz. Geçtiğimiz hafta oynanan G.Antep B.B spor maçını izleyenler bana hak verecektir. Bakmayın maçın 2-1 bittiğine. Biraz daha şanslı günümüzde olsaydık, biraz becerikli olabilseydik maç 5-0 olurdu.

Bir sözümde taraftara var. Sosyal medyada Denizlispor yok olmasın diye nasıl bir yumruk haline gelebiliyorsak lütfen stadta ki yerimizi de alalım. Sonuç odaklı taraftarlığı bırakıp, şehir odaklı taraftar olalım.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..