REKLAMI GEÇ

ÖZÜMÜZE Mİ DÖNÜYORUZ?

25 Kasım 2015 Çarşamba

Denizlisporumuzun başına Ali Yalçın hocamız geçti ve ilk maçına da çıktı. Kendisine başarılar diliyorum. Yönetim acemice iki haftayı boş geçirdi ve hoca bulamayınca Ali hoca bizim evladımız falan masalları anlatmaya başladılar. Madem Ali hoca bizim evladımızdı da daha ilk günden takım direk niye teslim edilmedi?

Ali Yalçın Denizlispor tarihin de çok önemli bir figür bence. 30-35 yıldır Denizlispor için çalışan, Denizlispor için düşünen,  Denizlispor aşığı bir adam. . Ali hocanın başarısız olması için ne kadar olumsuz durum varsa hepsi hazırlandı. Bunlar yönetimin acemiliği veya beceriksizliği, ne derseniz deyin.

Şimdi futbolcunun gözünde Ali hoca kim? Taraftarın gözünde Ali hoca kim? V.s  V.S

Bunları Ali Yalçın hoca da biliyordur. Fakat onu Denizlispor sevdası, Denizlispor aşkı yaktı bence. Bu şartlarda başarılı olma ihtimali çok zor.  Çünkü zamanlama kötü. Sonra da diyecekler ki,  işte fırsat verdik de başarılı olamadı.

Ali hoca Denizlispor’u çoktan hak etti, fakat bu şekilde gelmemiydi.

İlk maçında Adana Demirspor gibi güçlü bir rakipten puanı söktü aldı. Hatta galibiyeti kaçırdı. Ama Ali hocanın şanssızlığı devam ediyor. Defansta Dimov’dan sonra Tuna Üzümcü de ilk yarıyı kapattı. Defans resmen çöktü.

Denizli de son zamanlar da hoca değişikliği olduğun da ilk akla gelen hocalar, Arif Erdem ve Mesut Bakklal oluyor. Bir Arif Erdem ve Mesut Bakkal hayranlığı var bizim camiamızda. Bu hayranlar kim bilmiyorum ama ben ikisini de istemiyorum. Daha önce ki yönetimlerde de gündeme geldi bu isimler. Arif Erdem Denizli’ye gelmez. Hele hele bu şartlarda hiç gelmez. Gelse de başarılı olamaz. Bunu oda bildiği için kariyerini tehlikeye atmamak için gelmez.

Gelelim Mesut hocaya. Onun için söylenecek o kadar söz var ki. Futboldan kopmuş ve meslek değiştirmiş bir kişiyken Denizlispor sayesinde tekrar futbola dönmüş ve başarılı olmuş bir kişi olarak Denizli ve Denizlispor için yaptığı bazı yorumlarını duyduktan sonra bir Denizlispor taraftarı olarak onu takımın başında görmek istemiyorum

Neyse güzel olan, Denizlispor da  Ali Yalçın, Denizli BB sporda Kenan Atik ve Kızılcabölükspor da  Hasan Sermet hocalar görevlerinin başındalar. Liglerde ilk defa üç profesyonel takımımızın başında üç tane Denizli li hoca görev yapıyorlar. Herhalde bir ilk yaşanıyor bu anlamda. Son maçta Denizlispor’un kadrosunda Alperen, Veli, Recep,Şevkinin de  aynı anda  sahada olması bizleri  çok sevindirdi. Zaten diğer iki takımımızda birçok Denizlili futbolcu top koşturuyorlar. Uzun zamandır Denizlispor da böyle bir durum yoktu, yavaş yavaş orada da Denizlili futbolcular oynamaya başladılar.

Demek ki bazı şeyler özümüze dönmemize sebep oldu.

Her şerde bir hayır vardır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..