REKLAMI GEÇ

ŞANSIMIZ HOCA

27 Ocak 2016 Çarşamba

İlkyarının son haftalarında alınan puanlar ve oynanan güzel futbol hepimizi sevindirmişti. Devre arasında yapılacak birkaç nokta transfer ile bu takımı üst sıralarda göreceğimizi düşünüyorduk. Bütün camia da böyle düşünüyor, böyle inanıyordu.

Galiba bu yıl farklı olacak diyorduk.

Ama nerede!!!!

Eski alışkanlıklarımız yine gündeme geldi ve yönetim olağan üstü kongre kararı aldı.

Aldı da ne oldu? Takıma hizmet mi ettiler?

İlk toplantıda salonda sadece dört kişi vardı. Mevcut yönetimden bir Allahın kulu toplantıya gelmedi bile. Bu hafta bir kişi de gelse kongre yapılacak. Fakat her kim yönetime seçilecekse transfer için vakti yok ki. Takımı küme düşürdüklerinde yapılacak açıklama belli:

Transfere vaktimiz kalmadı.

Şimdi mevcut yönetime sormazlar mı? Madem görevi bırakacaktınız da devre arası gelmeden aklınız neredeydi? Şimdi sizler Denizliye ve Denizlispor’a hizmet mi etmiş oldunuz? Sayenizde Alanya da tarihimize kara bir sayfa eklendi.

Takım öyle zor günler geçiriyor ki; Bir takım bu kadar zorluklar içerisinde olabilir.

Ligin dibindesin, geçmiş yıllarda kendilerini Denizlispor’a hizmet etmiş sanan yöneticiler yüzünden üç puanın siliniyor, mevcut yönetim en olması gereken bir dönemde, savaşın ortasında meydandan kaçıyor. Bu belirsizlik yüzünden futbolcuların kafası karışık, bütün bu nedenden dolayı  Alanyaspor’a  6-0 yenilmişiz. Moraller sıfır.

Bu kadar zor bir dönemde olaylara olumlu bakan tek kişi hocamız Ali Yalçın. Onun yerinde dışarıdan bir hoca olsaydı şimdiye istifa etmişti. Ali hocadan hala bir tek olumsuz cümle duyulmadı. Takımı tek başına ayakta tutmaya çalışıyor. Bunun ilk örneğini de bu hafta Karabük maçında gösterdi. Lider bir takım karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Sanki bir hafta önce altı gol yiyen oyuncular bunlar değildi. Rakibin attığı golde öyle organize bir şekilde gelmedi. Maalesef uzaktan atılan bir şut ancak bu kadar güzel bir yere gidebilirdi ve gitti. Şansımız yok diyelim. Ali hocayı bu haftaki maçla ilgili tek eleştireceğim konu genç Alpereni kesmiş olması. Sanki  geçen hafta ki maçın suçlusu bu çocuk. Bari ilk devre de oynamalıydı. Bu gençler böyle kazanılır diye düşünüyorum. Tuna sezon sonu çeker gider ve bir de paramı alamadım diye şikayette bulunur.

Bu arada Recep Niyaz’ın da hakkını teslim edelim. Adam iki kişilik oynuyor. Bu zamana kadar oynadığı hiçbir takımda bu kadar candan oynamamıştı. Sanki burada yeniden doğdu. Maşallah diyelim, Allah nazarlardan korusun. Bu gençler Denizlinin geleceği , bunlara sahip çıkmak gerekir.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

soner ekmekçi   -  Bağlantı 29 Ocak 2016, 11:45

katılıyorum İbrahim bey bu takıma desteklerin ve eleştirilerin iyi yönde teşekürler

ALİ BÜLBÜL   -  Bağlantı 29 Ocak 2016, 11:41

Reis bende veririm oyumu

Murat Zargan   -  Bağlantı 27 Ocak 2016, 15:55

Parti kur oy verelim reis