REKLAMI GEÇ

SENİ UNUTMAYACAĞIZ!

14 Ekim 2018 Pazar

Süper ligin son üç-dört yılı ile başlayan ve hala devam eden huzursuz ve mutsuz sezonlar devam ediyor.

Galiba bizim kaderimiz bu.

Bu yıl farklı olacak diye düşünürken, bu yıl da Osman Özköylü çıktı karşımıza. Her şey yolunda giderken, şehir ve takım tam gaza gelmişken bir türkü tutturdu para da para, para da para…

Kendini yaktı, gaza getirdiği futbolcuları yaktı, en önemlisi Denizlispor’u yaktı…

Hakkını istemesi son derece doğal ama bunun yeri ve zamanı olur. Bu konuda çok amatörmüş.

Osmanlıspor maçına bakıyorum son on beş yıldır izlediğim en iyi maçlardan biri oynanıyor, Ümraniye maçına bakıyorum en rezil maçlardan biri oynanıyor.

15 günde ne değişti?  Osman hoca değişti.

Nerede bir mikrofon görse aklına para gelir oldu. Sadece bu sezona mahsus bir durum değildi bu. Geçen yıl bu aylarda Erzurum’dan daha sonra da Adana’dan ayrılmadı mı?

Hocanın tarzı bu. Zaten böyle bir kişilik olmasaydı şuan süper lig hocası olurdu. Hocalığına hiç kimse bir şey diyemez ama can çıkmadan huy çıkmaz derler ya,işte tam da bu…

Galiba Hoca Osmanlı maçına kendisi de inanamadı, çünkü iki tane küme düşmüş takım “Eskişehir ve Elazığ” maçlarına Osmanlıspor maçını da ekleyince üçte üç yaptı, ayakları yerden kesildi. Hah dedi üçte üç yapmışım artık para istemenin tam zamanı. Zamanı hocam da bunun da bir adabı var değil mi?

Sen ne karıştırıyorsun kargayı horozu. Çık başkanın karşına iste hakkını.

Ankaragücü hocası, bizim eski kaptanımız İsmail Kartal’dan biraz ders al bence. Geçen yıl parasız pulsuz takımı şampiyon yaptı. Bir kere gık demedi, hiç bir futbolcusuna da dedirtmedi.

İşte Büyük hoca, büyük insan

O yüzden birçok hoca takımını lige çıkarıp devam edemezken İsmail hoca hala takımının başında.

Bu şehre, bu takıma çok zarar verdin, giderken çok şeyi yıktın gittin ama en çok da umutlarımızı yaktın yıktın, seni bu yüzden affetmeyeceğiz seni unutmayacağız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..