REKLAMI GEÇ

ÜÇ PUAN GÜZELDİ

26 Kasım 2019 Salı

Hafta sonu çok kritik bir maç oynadık. Şükür ki galip geldik.

Bu hafta sahasında kazanan tek takımız. Bütün maçları deplasman takımları kazandı. Rizespor muhtemel rakiplerden birisi olduğu için  alınan 2-0 lık sonucun kıymetini ligin sonunda  daha iyi anlayacağız.

 

Hafta sonu her şey güzeldi ama sahada seyirci yoktu. Olan seyircilerde ikiye bölünmüştü. Bu çok tehlikeli bir durum. Stadın yarısı yönetimi, hocayı ve futbolcuları yuhalarken hatta bir adım ileri gidip kendi oyuncusuna hoca kırmızı kart göstersene diye tempo tutarken diğer yarısı da onlara tepki veriyordu.

Yıllar sonra süper lige çıkmışız, tadını çıkartmak varken kısır çekişmelerle uğraşıyoruz. Herkes eleştirecek bir şeyler buluyor. Mutlu olmak için maça gelen yok gibi bir şey. Tam destek zamanı ama biz bütün şehir olarak takımımızı aşağıya çekmeye çalışıyoruz.

Merak ediyorum diğer şehirlerde de böylemidir diye. Herkes geçen seneyi gözünün önüne getirmeli. Geçen sezon bizim şampiyon olmamızı sağlayan sebep birlik ve beraberliğimizdi. Maalesef bu sezon gerek mülki amirlerden, gerek yönetimden, gerekse taraftarlardan çaba sarf eden yok.

 

Galiba bizler sevinmeyi bilmiyoruz.

Maça gelince zevksiz, sıkıcı bir maç izledik. Güzel olan tek şey üç puandı. Bu üç puan yarınlar için çok önemliydi. Direk rakibimizi yenmemiz ayrı bir güzeldi.

Önümüzdeki fikstüre baktığımızda çok zor maçlar var. Fikstüre bakınca insanın içi kararıyor. Dişimize göre rakip sadece Ankaragücü gözüküyor. Onunla da deplasmanda oynayacağız. O taraftarın önünde de maç kazanmakta çok kolay olmayacaktır.

Hani başkan hedef ilk beş falan diyor ya bana göre bu yıl ligde kalalım yeter.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 26 Kasım 2019, 13:18

Kaleminize sağlık.En önemli şey seyircimiz.Görülen o ki 10 sene önceki gruplar henüz süper liğ havasına alışımadıkları için takımımız için negatif olabiliyorlar.Süper liğ hata affetmeyen bir liğ,herşeyden önce Taraftar olarak sabırlı olmalı maç 90 dk

ali bülbül   -  Bağlantı 26 Kasım 2019, 11:53

aynen size kayılıyorum ilk 5 değil ligde kalamak yereli gözüküyor