REKLAMI GEÇ

YENİ BİR SEZONA GİRERKEN

18 Ağustos 2015 Salı

Yeni bir sezon ve yeni bir umut.. Herkes için hayırlı olsun.

Geçen yıl ki teknik ekip ile yola devam edilmesi yapılan en olumlu hareket ve transferin de hocaya bırakılması da ayrı bir güzellikti bence. Artık yönetimin görevlerini yaptıklarını düşünüyorum.

Şimdi sıra taraftar ve futbolcularda..

Sosyal medyayı takip ettiğim kadarıyla bizim taraftarımızın mutlu olma şansı yok gibi. Yapılan her transfere mutlaka bir kulp taktılar. Unutmayalım bu takım geçen yıl son maçta ligde kaldı. Bence bu sezon yapılan transferlere de baktığımız da son yılların en olumlu transfer sezonunun  geçirildiği görülüyor. Bu nedenle de en rahat sezonunu yaşayacağımızı düşünüyorum. Çünkü yönetim, teknik heyet ve transferler erkenden belirlenerek iki ayrı yerde kamp yapıldı. Belki de Ptt 1. Ligde ki en huzurlu takımlardan birisi olduk. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız taktirde başarının gelmeme ihtimali yok. Sadece taraftarlarımızın küskünlüğü bir kenara bırakarak takımını desteklemesi gerekiyor.

Gelelim hafta sonu oynanan Alanyaspor maçına;

Bu maçın kazanılması çok önemli idi. Uzun yıllardır lige üç puanla başlayamıyorduk. Hem galibiyet hem de 2-0 gibi net sonucun takıma pozitif etkisi oldu. İnanıyorum ki gelecek haftalarda seyirciye de etkisi olur da, stadımızdaki seyirci sayısı da artar. İlk maçta yine bildik görüntüler vardı. Maçı yaklaşık bin biletli seyirci izledi. Belki büyük hayal kuruyorum ama şu maçta stadımızın önemli bir bölümü dolsaydı çok büyük sükse yapardık. Bütün ulusal basın da Denizlispor için övgüyle bahsediliyor. Buna ek olarak seyircinsin de tribünleri doldurduğu konuşulsaydı rakipler için negatif etki edeceğini düşünüyorum.

Fakat burada başka bir tehlike gözlüyorum. Sanki şampiyonluğun ilk adayı bizim takımız gibi bir algı oluştu. Bunun sebebi de yıllardır küme düşmemeye oynayan bir takımda ki olumlu gelişmeler ve Alanyaspor gibi geçen yıl ligi üçüncü bitiren bir takımı 2-0 gibi net bir sonuçla yenmiş olmamız.Unutmayalım ki sadece bir maç kazandık ve sezona galibiyetle başlamış olduk. Bu galibiyetin önemi önümüzde ki hafta oynayacak olduğumuz Karabük maçından alınacak puan veya puanlarla anlam kazanacaktır. Yoksa şu olumlu hava bir anda tersine dönüverir Allah korusun.

Başka bir güzel gelişme,  Denizli B.B.spor da yaşanıyor bu sezon. Geçen sezon yazılarımı takip eden arkadaşlarım hatırlayacaklardır, şampiyon olsanız kime ne demiştim..Hala aynı düşüncedeyim. Bu yıl takımda 17 tane Denizlili futbolcu var. İşte özlenen  tablo da bu.  Bir çok Denizlili genç yetenek takımda forma şansı bulacaklar. İnanıyorum ki bu gençlerden bir çoğu iler ki yıllarda Denizlispor’un  vazgeçilmezleri  arasında olacaklardır. Belediyespor’un maçlarında ki seyirci sayısı da artacaktır bu yıl. Her futbolcunun ailesi ve arkadaş çevresi maça gelse dahi Doğan Seyfi stadı dolar da taşar bile.

Uzun yıllardır özlenen ve beklen yönetim şekli buydu. Nihayet bu sezon böyle bir şans doğdu bu genç kardeşlerimize. Artık onlarda üzerine düşeni fazlasıyla yapmalılar.

Denizli için yapmalılar, spor kamuoyu için yapmalılar, özellikle kendileri için yapmalılar.

Yolunuz açık olsun gençler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

AK   -  Bağlantı 25 Ağustos 2015, 16:34

Müdür’üm yorumlar yerinde ve dikkate alınmalı. Umarım ilgili yetkililer 3 dak ayırıp değerli yazılarını okuma akıllığı gösterirler…