REKLAMI GEÇ

YİNE SON DAKİKA, YİNE HÜSRAN

9 Şubat 2015 Pazartesi

Futbol kamuoyunun düştü diye baktığı Orduspor’un bile deplasman galibiyeti var iken, bizim takımın hala bir deplasman galibiyeti olmaması hakikaten içimi acıtıyor.Tam ilk galibiyet geldi derken maalesef  ilk galibiyetimiz elimizden uçtu gitti. Bu bizim takımda ölümcül bir hastalık oldu ve çaresi de yok galiba. Son dakika yediğimiz goller olmasa şimdi puan olarak play off grubundaydık. Bu hastalığa Özcan Hoca çare bulamadı diye gitti ama yerine gelen Engin Hocanın da elinden bir şey gelmiyor. Geleceğine de inancım yok. Son dakika ve sıfırdan gelen bir topu nasıl olurda bir kaleci içeri alır aklım almıyor. Son üç maçtır sıfır puan. İşin ilginç tarafı bu maçların ilk ikisi kendi sahasında, üçüncüsü ise en yakın rakibi Bucaspor’du. Bu maç ta  yenemiyorsan bari yenilmeyeceksin. İşte biz bunu beceremiyoruz. Bu yıl çok cömert davranıyoruz. Bütün küme düşecek takımlara puan vermeye devam ediyoruz. Eskilerden umudumu kestim.Bütün umudum yeni transferlerde. Bu maçta oynayanları beğendim.. Rostand attığı iki golle iyi transfer olduğunu gösterdi. Orta alanda Hüseyin Atalay çok kritik topları kesti ve olumlu da kullandı. Defansta ise Emre Can ilk maçta bana güven verdi. Fakat defansın sağında ve solunda iki tane küme düşmeye alışmış adam varken bu takımın gol yemesi çok normal. Hakan ve Gökhan bu takımda oynayacak oyuncular değiller. Hakan geçen hafta ki maçta da zaten büyük hatalar yapmıştı. Hadi onun yerine Furkan Şeker geldi,önümüzde ki haftalarda oraya çare bulundu diyelim  ya sol bek ne olacak? Orada oynayacak oyuncumuz yok.  O bölgede sadece Mustafa Keçeli var. Al birini vur ötekine.

Önümüzde ki hafta oynanacak olan  Altınordu maçını iple çekiyorum. Hoca mutlaka yeni transferleri sahaya sürecektir. Oda eskilerden bir şey olmayacağını anlamış olmalı. Bu maç artık son şans bence. Allah korusun puan kaybında kurtuluş umudumuz da yok olur. Puan farkını daha da açmamalıyız.

Yönetim ve teknik heyet olayın ciddiyetini oyunculara anlatırlarda üç puan alırız.

Bekleyip göreceğiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Yusuf Öztürk   -  Bağlantı 9 Şubat 2015, 15:41

Ibrahim abi, her anladi Gökhan ve Hakan la bu is gitmeyecegini. Ama hala Engin Ipekoglu anlamadi.

vatandaş m   -  Bağlantı 9 Şubat 2015, 12:12

Çok doğru tespitler yapmışsınız. Sezon başından beri diyoruz kalecilerimiz sağlam değil diye. Ama bunu ne yönetim ne teknik ekip görmek istemiyor(!)