REKLAMI GEÇ

ALİ ÇETİN İÇİN BU MAÇI KAZANIN

15 Ağustos 2019 Perşembe

Duymayan kalmadı… Başkan Ali Çetin dün çok ciddi bir saldırıya uğradı. Bana sorarsanız anlatılanlara ve görüntülere bakarak bu durumun neredeyse bir linç girişimi olduğunu söyleyebilirim.

Bir baba olarak en büyük imtihandan geçmiş. İki evlat sahibi biri olarak yazıyorum, Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

Çocuklarına yapılan saldırı karşısında durmasını kimse bekleyemez. Kontrolden çıkmış bile olsa haklı gerekçesi var. Bu çağda insanlara hala karakollarda kötü muamele yapılıyorsa söyleyecek sözümüz kalmamış demektir. Belli ki bazıları için orman kanunları geçerli. Hukuk yok. Çok uzun süredir zaten ülkemizde hukukun olduğu da pek söylenemez ya…
Ve maalesef ülkemizde insanların hemen tamamı patlamaya hazır bir bomba gibi… Tüm toplumun psikolojisi bozulmuş durumda. Adalete ve hakkaniyete inanç kalmamış. Otorite çoğu zaman kontrolden çıkmış. Yurdun dört bir yanından gelen görüntüler iyiye değil batağa yöneldiğimizi gösteriyor. Leş bir yaşam atmosferi oluştu. Gidişat iyi değil…

Tüm Çetin ailesine ve misafirlerine geçmiş olsun diyorum.

 

***

Denizlispor sezonun ilk maçında Galatasaray ile karşılaşacak. Başlıkta da belirttiğim gibi bu maçın Ali Çetin için mutlaka kazanılması, ona üç puan hediyesi verilmesi gerekiyor. Ama konunun dün yaşanan elim olayla ilgisi yok.

 

Denizli uzun yıllarca yeni bir stadın hayalini kurdu durdu. Ne varki bu yönde bir kamu yatırımı kentin kapısını çalmayı reddetti. En son Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeni stat için niyetlenmesinden sonra biraz hareketlilik olsa da kamu artık yatırımlarını geçici bir süreliğine de olsa durdurma kararı aldı. Malum ekonomik nedenler…

 

Bu aşamada Ali Çetin’in projesi ortaya çıktı. Denizli Atatürk Stadı baştan sona yenilendi.

İlk kazmayı iş makinesinin başına geçip kendi vurdu. Bence aylarca sürecek hafriyat işini bir hafta içinde bitirdi. Öğrendik ki, mesaisi biten şoförlerin yerine geçip kamyon bile kullanmış.

Stadın başından hiç ayrılmadı. Ta ki; projenin ilk maça yetişeceğinden emin olana kadar. Her gününün önemli bölümünü burada geçirdi.

Zeminin, tribünlerin yenilenişi, açık tribünlerin güçlendirilmesi, yeniden düzenlemeler, odalar, localar vesairenin yapılışı… Hepsine öncülük etti.

Çalışmalar sırasında gittik gördük.

“İşin başında durmazsam asla yetişmez” diyordu, başında durdu ve yetiştirdi.

Denizli Atatürk Stadı eski bir stat. Yapmak istediklerinizin tamamını buraya uygulama şansı elbette bulunamazdı. Eldeki koşullarla en iyisi yapılmaya çalışıldı, güzel bir stat oldu. Bana sorarsanız yeni bir stat kadar kıymetli.

Özellikle muhteşem bir zemine sahip olduğunu düşünüyorum. Bu zemin Denizli’ye çok uzun süreliğine yetecektir. Artık kentin yeni bir stada ihtiyacı da kalmamıştır.

 

Gece yarılarına kadar o statta nöbet tutan Ali Çetin’in en azından açılış maçında üç puan ile onurlandırılması gerektiğini düşünüyorum.

 

Oradaki fedakarlıkların karşılığı olarak hem yıllarca çile çeken Denizlispor taraftarına hem de ondan başkasının bu değişimi gerçekleştiremeyeceği Ali Çetin’e üç puan çok görülmemeli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..