REKLAMI GEÇ

BİR LİSTE DAHA VARDI

12 Temmuz 2016 Salı

Denizlispor olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Salonda ifade edildiğine göre bu 44’ncü genel kurulmuş…

 

Düşüncelerimi paylaşmak istiyorum…

 

* Kongre salonunun polis kordonu ile çevrilmesi yanlıştı. Taraftarları içeri almamak için polise olağanüstü tedbirler aldırmak bir Sivil Toplum Kuruluşu olan Denizlispor’a hiç mi hiç yakışmadı. Bu ikinci kez oldu. Hele ki bir de üye aidatını yatırmayanların salona alınmayacağı konuşuluyordu ki rezaletin önde gidenidir.

 

* Tüzükte ilgili maddeyi değiştirmeyen herkes bu rezaletin sorumlusudur, ortağıdır. Bu durumun hafif bir ifadesi yoktur. Korkudan gazetecileri, kulüp yöneticilerini bile aratan, yani ev sahibini bile polise aratan zihniyetin arkasına bakmadan buradan uzaklaşmasını diliyorum.

 

* Önceki olağanüstü genel kurulda Süleyman Urkay’ın adaylığının engellenmesi yanlıştı. Mustafa Şavluk’un kongre kararı alıp yeniden aday olması ise daha büyük yanlıştı. Şimdi Süleyman Urkay’a adeta verip kurtulmak istediklerini görmek, yaptıkları yanlışın farkında olduklarının değil, amansız telaşlarının bir işareti olarak hafızalarda yer etti.

 

* Faaliyet raporu okunduğunda anladık ki, sezon tamamlandıktan sonra dönemin yönetimi tek bir iş yapmamış. Bir kuruş ödeme yapmamış. Hiçbir sorunu çözmemiş. O zaman ne diye genel kurul kararını bu kadar geç aldınız be kardeşim…

 

* Seçime tek liste ile gidildi, bu doğru. Ama salonda tek liste yoktu. Selami Urhan’ın başkan adaylığında bir başka liste daha hazır bekliyordu. Bu yönetime Ali İpek, Hasan Kıbrıslıoğlu, Zafer Katrancı gibi isimler de destek veriyordu. Buna karşın kongrenin belirleyicileri salonun arka sıralarda oturan ve delege olan belediye çalışanlarıydı.

 

* Her soruşumuzda Denizlispor’a müdahil olmadıklarını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bu kez kongrenin tam da göbeğindeydi. Hatta yeni yönetimde kendilerine yakınlıkları ile bilinen pek çok isim yer aldı ve bu bir tesadüf filan değildi.

 

* Diğer liste için temasa geçenlere ‘Biz Süleyman Urkay’a söz verdik’ cevabını verdikleri de kongrede konuşuldu.

 

Ve son olarak 1000 delegesi bulunan ve bunlardan 414’ünün aidat ödeyerek oy kullanma hakkına sahip olduğu koca Denizlispor’da hazirun cetvelini 48 kişi imzaladı. Bunların kaçı 25 kişiden oluşan yönetimi seçti bilmiyorum.

 

Çünkü tek liste olduğu için insanların büyük çoğunluğu oy bile kullanmadan çıktı. Hatta yönetim kendi sayısından daha az oy bile almış olabilir.

 

Ne olursa olsun Denizlispor’u bu zor döneminde yalnız bırakmak  camiaya hiç yakışmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..