REKLAMI GEÇ

BÜYÜK BİR FIRSAT KAÇTI

23 Aralık 2014 Salı

Denizlispor sezon başında play-off hedefi ortaya koymuştu. Bu hedefe geride kalan haftalar içinde en çok yaklaştığı maç Orduspor maçı olmuştu ki maalesef kaybetti.

 

Denizlispor’un huyudur. Nerede kötü giden bir takım varsa imdadına yetişir. Orduspor’u yenip ligin dibine demirlemesini, gelecek haftalarda bir tehdit olmasını engelleme fırsatı varken acemice hatalar yüzünden resmen oyuna dahil etti.

 

Orduspor bundan sonra ağır ağır toparlar, devre arasında takviyelerle lige ortak olursa şaşırmam…

 

Bu takıma bir haller oluyor. Teknik ekip de umarım bunun farkındadır. Keçeli kötü, Mehmet Cansın, Yordanov, oyuna sonradan giren Şevki kötü… Bizim taraftar çok içine sindiremedi ama bence Erçağ her oyunda faydalıydı, faydalanılamıyor. Fatih’ten farklı bir bölgede daha çok yararlanılabilir, olmuyor. Veli’de bir haller var. Tanıdığımız Veli bu değil. Takımı maestro gibi yönetmesi gerekir, her nedense son dönemlerde, belki de sakatlık sorunu nedeni ile olsa gerek bu performansı göremiyoruz. Gençler iyi ama deneyimsiz. Emrah agresif, istekli, üretkenliği şu sıralar sınırlı.

Mert öfkesini kontrol etmeli. Çokları ‘saatli bomba’ der onun için ama beğendiğim futbolculardan… Oynadıkça daha iyi olacaktır. Kalecilerimiz kötü… Kazım da İsmail de maç içinde sıklıkla ciddi hatalar yapıyor… İkisi arasındaki tercih ne olursa olsun kimseyi şaşırtmaz.

Takım topa sahip oluyormuş gibi görünse de pozisyon üretemiyor.

Gelen gidenin kazandığı Orduspor karşısında golü duran toptan buluyorsunuz…

Genkov’un kaçırdığı net bir pozisyon var ama bu tür pozisyonlara sık sık girmek zorunda… Pas trafiğini sağlayacak beceri takımda yoksun gibi…

 

Orduspor’un ilk golünü tekrar izleyin. Bizim defansa çok kızacaksınız ama akıl dolu bir ara pas var orada… Ligin dibindeki takım bunu yapıyor, deniyor biz yapamıyoruz.

 

Burak kart görmek için çabalıyor… Emrah da gergin, bu güne kadar hakettiğinin çok altında kart gördü. Mehmet Cansın’ın konuyla ilgisi yok… 11 kez ilk 11’de başladı. İyi oynadığı tek maç yok.  Üstelik sürekli kart görüyor ki bu maçta takımının kaybetmesini sağladı. Attığı iki gol dışında bu sezon takıma neredeyse hiç katkısı olmadı.

 

**

 

Denizlispor iyi gitmiyor… İşlerin karışması, kötüleşmesi her an olası. Şiddetle ve süratle tedbir alınmak, maç kazanılmak zorunda. Beraberliklerle bırakın play-off hedefini ligde bile kalamazsınız…

 

Düşme hattı ile olan bağ bir an önce koparılmalı. Devre arasında tüm takımlar takviyelerle toparlanacak. Durum daha da kritikleşebilir.

 

Öyle bir atmosferde sahaya Bakan Zeybekci’yi mi çıkaracaksınız? Bu takımı o da kurtaramaz…

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..