REKLAMI GEÇ

CHP-DYP ÇIKARDI AKP DÜŞÜRDÜ

4 Eylül 2013 Çarşamba

Daha ilk üç haftada çok net bir şey farkedildi. Artık PTT 1. Ligi çok farklı bir lig olmuş. Son derece üst düzey takımlar var. Bütçeleri de çok büyük olan takımlar bunlar.

Geçen yıllarda mücadele yeteneğinizle bir yere kadar götürüyordunuz ama artık durum öyle değil. Tek başına mücadele hiçbir şey için yeterli değil. Ligde takımlar çok iyi durumdalar. Denizlispor ilk üç maçında Gaziantepspor, 1461 Trabzonspor ve Balıkesirspor ile oynadı ama kimseyi yanıltmasın. Bu üç takım da sezon sonunda zirve mücadelesinin içinde yer alamayacak takımlar kanımca.

Bu ligde oynadığımız takımlardan çok daha iyi olan başka takımlar da var. Samsunspor da bunlardan biri. Umarım yeşil siyahlılar kendi evinde Samsunspor’dan üç puanı koparabilir. Bunun için çok yüksek düzeyde taraftar desteğine ihtiyaç duyacağı kesin.

Malumunuz, ligde bazı takımlar ekonomik olarak çok iyi durumdalar. Arkalarında çok büyük bir belediye desteği var. Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor çok büyük bütçelerle kurulmuş takımlar. Sizin üç verdiğiniz futbolcuya gönül rahatlığı ile beş teklif edebiliyorlar.

Bu takımların arasına Şanlıurfaspor’u da koyabilirsiniz. Onlar da büyük bir destek ile girdiler lige. Belediyeleri sürekli arkalarında.

Balıkesirspor da iyi destek alan takımlardan biri. Onların desteği ise tek başına belediye değil. Tüm kent kenetlenmiş. Başta ticaret odası olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları takımı destekliyor. Şehre girerken daha bunu hissediyorsunuz. Girişte “Balıkesirspor’a başarılar Dileriz” diyen ve altında Ticaret Odası yazısının bulunduğu reklam panosunu görünce bizim yöneticilerimiz ne kadar üzülmüştür kimbilir…

İş Denizlispor’a belediyenin desteğine gelince. Ne öldürüyor, ne güldürüyor. Süründürüyor sürekli… Ne verdiği tam ne eksik… Oysa diğer belediyeler öyle mi? Bakın yukarıda saydığım takımların bütçeleri 40-50 milyon lira… Denizlispor’a o kadar destek olunsa borcunu kapatır.

Verdikleri sınırlı destekle sürekli kendilerini alkışlamamızı isteyen belediyecilerin sığındığı ‘Yasal olarak mümkün değil’ argümanını da hatırlatmak isterim. Yolunu Melih Gökçek’e sorsunlar…  Takımı adam gibi destekliyorlar….

Başka bir mevzuya gelecek olarsak; Pek çok işadamı, yatırımcı, işletmeci ile görüşüyoruz. Söylediklerine, iddialarına göre her işleri için Denizlispor’a bağış alınıyormuş. Fakat bağış makbuzunu Denizlispor’un kesmesi gerekirken ortada böyle bir durum olmadığından şikayet ediyorlar.

Verdikleri bağışları hesap ediyorum… Üç aşağı beş yukarı Denizlispor’un tüm borçlarını kapatabilecek durumda. Hesap o ki Denizlispor adına bağış toplayanlar Denizlispor’dan çok daha fazla kazanıyorlar. Ve maalesef bu bağışları Denizlispor Yönetimi toplamıyor. O paraları görmüyorlar bile… İnsanlar bu durumdan sıkça şikayet ediyorlar ve artık tüm kamuoyu buna inanıyor.

Son olarak bir vatandaşın yaptığı hoş bir tespiti paylaşmak istiyorum. Diyor ki; “CHP’li Ali Marım döneminde Denizlispor lige çıktı, DYP’li Aygören döneminde ise Denizli Belediyespor”… Ak Parti’li başkanların döneminde her iki takım da küme düştü…

Ben desem kavga çıkardı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Özkan Fidan   -  Bağlantı 20 Eylül 2013, 01:46

Denizlispor’un, Masum Türker’e teşekkürleri olmuştur !

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 6 Eylül 2013, 14:19

ÇOK GÜZEL BİR TESBİT.KALEMİNE SAĞLIK.ASLINDA DENİZLİSPOR GİBİ BİR AMBİANS İYİ KULLANILDIĞI MÜDDETCE SAHİP OLDUĞU KURUMA HER ZAMAN ARTILARI OLABİLECEK BİR KURUM.BUNU DEĞERLENDİREBİLMEK ÖNEMLİ.ZATEN ŞAMPİYON OLUNDUĞUNDA KASAYA GİRECEK PARALAR TÜM BORÇLARIDA SIFIRLAR.KALDIKİ BUNUN GARANTİSİ DE KOLEJ OLABİLİR HER ZAMAN.GERİYE AKILLI BİR YÖNETİM VE DEĞERİNİ ANLAYABİLCEK KİŞİLER KALIYOR.BU DA ÇOK ZOR DEĞİL AMA NE HİKMETSE BİZ YAPTIK OLDU DÜŞÜNCESİNDEN KURTULAMIYORUZ GALİBA.ALLAH HAYIR ÇIKARA.