REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR AYAKTA ALKIŞLANIR

4 Mart 2019 Pazartesi

Denizlispor şampiyonluğa koşuyor. Bunu Osmanlıspor yenilgisinden sonra da söylemiştim. Ligde bir süre çıkış yapan takımlar daha sonra sert düşüşler göstermişti.

Osmanlıspor yenilgisinden sonra Denizlispor’dan bu düşüşü bekleyenler oldu. Burada yazdık, söyledik.

Denizlispor ligin en kaliteli takımlarından biri. Ve ligdeki takımların geneli son derece kalitesiz. Böyle bir atmosferde Denizilspor gibi takımlar sert düşüş yaşamaz.

Osmanlıspor’un zirveye ortak olacağını iddia edenlere de söylemiştik. O takım Denizlispor’un rakibi olamaz. Denizlispor kötü bir maç kaybetti o kadar.

Elazığspor karşısında alınan galibiyet Denizlispor’a liderliği geri getirdi. Bence daha önemlisi bu lige düştüğünden beri ilk kez 50 puan barajını gördü.

Bu önemli bir gelişme. Bu takım iyi bir takım. Üzerine daha da koyacaktır.

Elazığspor karşısında kendisini hiç sıkmadan, rölantide bir maç oynadı. Rakibi ne yapsa etse gücü yetmiyordu yeşil siyahlılara. İstese, biraz daha sıksa farklı bir galibiyet de alabilirdi.  Çok saldırgan bir oyun oynamadı. Sert bir savunma yapmadı. Buna karşın son derece rahat bir şekilde kazandı.

Takım kendini iyi tanıyor. Gücünü iyi biliyor. Şampiyonluğa herkesten çok onlar inanıyor dahası bunu görebiliyor.

Bu şehir bu sezon şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Eskisi ile yenisiyle tüm yöneticilerin, tüm mülki amirlerin, seçilmiş siyasetçilerin, vatandaşın, esnafın, taraftarın gazetecisinin herkesin inancı tam. Bu kitleleri Denizlispor çatısı altında birleştirdiğimiz sürece öyle rakip filan de görünmüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Salih Tengiz   -  Bağlantı 4 Mart 2019, 11:06

Selami Bey; takım kötü giderken hep mali durum, şartlar vs. bunlardan söz ediliyordu. Malum bizim bildiğimiz 40 milyon TL borcu bulunduğu idi. Şu an mali durum göz ardı ediliyor. Bu hali ile takım üst lige çıksa bile yine bu ekonomisi ile ne oluruz.