REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR DÜŞMANLARI

5 Eylül 2017 Salı

Bir köşede oturmuş ellerini ovuşturup takımın kötü gitmesini bekleyenler var. İşler yolunda gitmesin de yönetim bıraksın kulüp bunlara kalsın istiyorlar.

Ellerini ovuşturmaya devam etsinler… Hatta avuçlarını yalasınlar… Ama tek kötülükleri Denizlispor’un başarısız olması için dua etmeleri değil.

 

PUAN SİLME MESELESİ
Puan silme konusunu artık herkes detayları ile biliyor. Mali Fair Play adı altında kulüp lisansının verilebilmesi için futbol kulüplerinin eski futbolculara, eski teknik adamlara, çalışanlarına borcunun olmaması gerekiyor.

 

Kulüpler tüm borçlarını tek kalemde ödeyemeyecekleri için alacaklıları ile anlaşıp izin ve imzalarını alıyor. Borçları konusunda anlaşıyor, taksitlendiriyor.

 

Denizlispor için de durum diğer kulüplerden farklı değil. Büyük bir kısmına bu ellerini ovuşturanların neden olduğu geçmişten kalan borçlar var.

 

Yerli yabancı pek çok futbolcu, teknik adam filan… Yabancı futbolculara ilişkin ciddi adımlar atıldı. Sorunlu futbolcuların sayısı sınırlıydı. Çoğu ile görüşüldü çözüm üretildi. Zaten borçların büyük bölümünü de bu yabancı alacakları oluşturuyordu.

 

Yerlilere gelince onların bir kısmı ile de anlaşıldı bir kısmı için ise Denizlisporlu futbolcular devreye girdi. Ne de olsa eski takım arkadaşları…

 

BAZI ALACAKLILAR ÇARK ETTİ
Denizlispor uzun süredir borçlu olduğu alacaklılarla görüşüyor izinlerini almaya çalışıyordu. Bir kısım alacaklı ile (bunların çoğunluğu futbolcu) görüşüp anlaştıktan sonra fikir değişikliği yaşandığı görüldü. Önceden taksitlendirme konusunda anlaşanlar şimdi alacaklarının tamamını istiyor, yoksa imza vermeyeceklerini söylüyorlardı.

 

Bu sayıda artış gözlenince ortada bir terslik olduğu düşünülmeye de başlandı. İşi biraz kurcalayınca sizce altından kimler çıkmış olabilir…

 

Bu ellerini ovuşturup, kulübün kendilerine kalmasını dört gözle bekleyen ekip var ya, işte onların alacaklıları arayarak, “İmza vermeyin, ödemek zorundalar. Paranızın tamamını isteyin” diyerek anlaşılmış futbolcuları caydırmaya çalıştıkları öğrenildi.

 

Zaten bunların yaptıklarının cezasını kulüp hala çekiyorken utanmadan, sıkılmadan bir de tuzaklar hazırlamaya çalışıyorlar anlayacağınız. Sorsanız hepsi Denizlispor sevdalısı. En büyük aşkları Denizlispor…

 

BIRAKIN BU İŞLERİ
Bunlar Denizlispor sevdalısı filan değil. Tek dertleri kendileri. Kendi reklamları, kendi egoları… Başka bir şeyi umursadıklarını da sanmıyorum. Zaten bu güne kadar süreçler doğru yönetilmiş olsa, mevcut yönetimin ortaya koyduğu kaynakla açık ara şampiyon olacak bir kadro ortaya çıkardı.

 

Şimdi neyle boğuşuyorlar? İki oyuncu sakatlandığında takımın dengesi değişiyor. Bizi bunlara mahkum edenler bir de oturmuş ahkam kesiyor…
Vah her duyduğuna inanan zavallı Denizlispor taraftarı… Emin olun ki, sizden daha çok bu kulübü seven yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..