REKLAMI GEÇ

HOROZA PARALEL YÖNETİM

1 Haziran 2015 Pazartesi

 

 

Denizlispor bu sezon çok zor süreçler yaşadı. Takımın ligde kalmasında pek çok emek sahibi var kuşkusuz. Son günlerde Bakan Zeybekci’nin ‘En büyük pay sahibi’ olduğu söylenir oldu. Bunu doğru bulmuyorum. Gerekçelerini ise yazabilecek durumda değilim.

 

Şu da hatırlanmalı ki, bu kulübün bugünkü konumda olmasının da en büyük pay sahiplerinden biridir. Giderek bu futbol işinde daha iyiye gitse de; zaman ve enerji kaybetmemizin baş aktörüdür.

 

**

 

Malum önümüzde kongre var.
Denizlispor’da gelenektir. Kongre ilk oturumunda toplanmaz. Fakat bu kez garip bir tesadüf yaşanıyor. İkinci toplantı genel seçimlerden bir gün sonra yapılacak.
Ülkeyi 13 yıldır yöneten Ak Parti’nin kan kaybedeceğine tüm kamuoyu ikna olmuş, tüm araştırmalar bu veriyi önümüze koyuyorken seçimden sonra kongre yapmanın seçileceklere ya da aday olacaklara ne gibi bir etkisi olur dersiniz…

 

Bana sorarsanız artık Denizlispor genel kurulunun sonucu seçim sonuçları ile doğrudan ilişkili olacaktır.

 

**

 

Manzarada değişiklik yok…
Kongre tarihi belli ama ortada aday yok.
Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu “yoruldum, yıprandım” diyor. Büyük olasılıkla aday olmayacak. Çok düşük bir ihtimal bırakıyorum. Belki şehrin büyükleri bir dönem daha ikna eder diye… Belki de kulübü çoluk-çocuğun eline bırakmak istemiyordur.

 

Haftalardır bu yönde süren bir çalışma var.

Bir kısmı ‘paralel’ diye anlatılan cemaat yapısının mensubu bir kısmı da ‘paralel’ bürokratları ile arası iyi olan ikinci-üçüncü nesil işadamı adaylarının kanları kaynıyor.

Bir başkan etrafında toplanalım istiyorlar. Fakat kulağıma çalınan şu ki, henüz başkan adaylarını bulabilmiş değiller.

 

En güvendikleri ağabeyleri de ‘gece yarısı faaliyetleri’ ile aday arayışını sürdürse bile şimdiye kadar bir karşılık bulamamış durumda.

 

Bu işin tercümesi, “biz yönetime girelim de başkan kim olursa olsun” düşüncesi sanıyorum…

 

Tabloyu geçmişten de hatırlarsınız…

 

**

 

Bu işe Bakan Zeybekci çok kızacak ama sanıyorum Denizlispor yönetimine ‘paralel’ bulaşacak gibi…

Zeybekci bu durumda Cumhurbaşkanına ne anlatır bilemiyorum. Hele ki burada 4 olan vekil sayıları ola ki 3’e filan düşerse ikisini birden izah edemez…

 

Yıkar ortalığı…

 

Hoş, operasyonun baş aktörleri bakanın yanından şu sıralar ayrılmıyor, methiyeler diziyor ya durun bakalım kokusu çıkar yakında…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..